Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Zingeving en vorm

Als de vormen van onze aarde en de zingeving van ons bestaan niet matchen heb je meestal een probleem. Los dat maar eens op. Toch kan ieder een eigen zingeving, bewust of onbewust, vinden.

Ben je je die wel bewust, dan is het mogelijk (soms met ondersteuning) dit voor jou bedoelde pad in je leven te realiseren. Ondanks de lastige momenten, zul je gelukkig zijn. Je bestaat voluit je eigen zingeving en dat voelt levend en dynamisch.

Verleg je focus

Ben je je die niet bewust dan uit zich dat vaak in een vaag verlangen waar je geen grip op hebt en maar geen antwoord op vindt. Ken je dan niet je eigen beperkende gedachten (die zijn namelijk de rem op je ontwikkeling) dan is het lastig deze koers te vinden.

Wanneer je focust op het verleden, en het verklaren van waarom zaken je ‘overkomen’ zul je niet verder raken met je zingeving. Wanneer je echter je focus verlegt en zonder beperkingen durft te kijken naar de toekomst en de daarbij behorende perspectieven, komt je zingeving en vorm steeds meer naar voren.
Het loslaten van wat is geweest om zo, vrij en open, te kunnen kijken naar mogelijkheden is nodig. Op die manier geef je jezelf ruimte om te ontdekken. Op zoek naar dat wat jou blij maakt en een gevoel van vervulling geeft. Wanneer je dit treft heb je je zingeving en vorm ontdekt.

CorCaroli helpt met Zingeving en Vorm

Jou te helpen om jouw zingeving te vinden en belangrijker nog, je te helpen dit in de vormen van deze wereld uit te drukken.

Omdat zingevingen een belangrijke bijdrage betekenen in deze wereld vol verwarringen en veranderingen.

Het Opleidings- en trainingsinstituut Corcaroli heeft voor ieder een passend antwoord.

Wil je graag persoonlijk advies laat ons weten wat je vraag is. Vul het contactformulier in, mail naar info@corcaroli.nl of bel 0511 449 107.