Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Een mens is geboren met een opdracht. Tenminste zo is onze visie. Het woord bezieling zegt het al en geeft aan hoe passie en dynamiek ons tot onvermoede prestaties kunnen leiden. Zielig is de uitdrukking die we gebruiken als we in wanhoop en verdriet, geen energie meer hebben om onze bezieling te volgen. De ziel lijdt dan; zielepijn. Zo is begrip ‘ziel’ eigenlijk opgenomen in onze taal, maar tegelijkertijd losgekoppeld van de spirituele menselijke kant, namelijk de aanwezigheid van de ziel in het lichaam. In die aanwezigheid ligt een levensopdracht gevat die niemand anders dan jij zelf kan ontdekken en vormgeven.

Verlammen door Zielepijn

Daar waar dit vermogen, dit elan en enthousiasme ontbreekt spreken we van zielepijn en kan ons behoorlijk verlammen. Juist als we de inzichten zo broodnodig hebben om onze levensopdracht te vinden ontbreekt ons de kracht en kunnen we vast zitten in een trieste depressie die ons alleen maar verder van huis brengt. Hoe kunnen we deze cirkel omdraaien, hoe kunnen we uit deze knelling stappen en ons bevrijden om weer een nieuwe verbinding met onze ziel te maken? We hebben een les geleerd in deze pijn en het is tijd om weer je passie terug te vinden of een nieuwe te ontdekken.

Zingeving

De weg van de mens is een pad van vallen en opstaan. van vallen en daarvan leren. Als we dan begrepen hebben waardoor we onze ziel pijnigen dan kunnen we weer terugkeren naar onze zingeving met de lessen die we hebben geleerdop de bodem van ons verdriet. dat is de weg van de mens. Het tranendal waar even vaak de zon kan schijnen, mits je begrijpt hoe het werkt en hoe jij je verhoudt met deze gebeurtenissen. Een goede life-coach kan je helpen om deze stappen te doorleven en je richtingen laten ontdekken die in je onderbewuste bestaan, alleen zich niet met je dagelijks bewustzijn kunnen verbinden.

Life-Coach

Een goede Lifecoach kan je in deze moeilijke ondoorzichtige processen goed ondersteunen. Wat is de oorzaak? Waar ligt de blokkade? Kortom een ‘wegwijzer’ kan van groot nut zijn als je het pad een beetje kwijt bent en moe bent van het dwalen en zoeken. Binnen Instituut CorCaroli is dat de specialiteit. In een prachtige natuurlijk omgeving krijg je de lichamelijke en geestelijke verzorging om weer de levenlust terug te krijgen en weer passie terugvindt. Om je zielepijn om te draaien naar iets positiefs…

Kijk verder op de site of bel eens voor een vrijblijvend gesprek: Vul het contactformulier in, mail naar info@corcaroli.nl of bel 0511 449 107. We kunnen zien hoe het met je gaat en kijken of we iets voor je kunnen betekenen.