Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Life coach: ondersteuning in persoonlijke groei

Zit je vast, wil je meer uit jouw leven halen en jouw doelen bereiken? Zet dan de lifecoach van Corcaroli in voor een snel resultaat. Corcaroli heeft ruim 20 jaar ervaring in coaching en is dan ook zeer veelzijdig. Naast individuele coaching bieden wij training life weekenden en een opleiding tot life coach aan. Al door vele mensen worden wij geprezen door onze unieke vorm van coaching, waarbij we snel tot de kern van het ‘probleem’ komen en we vanuit jouw kracht tot een oplossing komen.

Waarom een life coach inzetten?

Heb je het gevoel dat je vast bent gelopen in je leven? Of loop je steeds weer tegen dezelfde problemen aan? Een levenscoach kan dan uitkomst bieden. Er kunnen zich problemen voordoen op jouw werk, in je relatie, in het gezin, op financieel vlak of op andere gebieden. Misschien heb je een specifiek doel in je leven, maar ervaar je moeite om dit te bereiken. Een life coach ondersteunt hierbij en stimuleert jou om tot een oplossing te komen.

Hoe gaat een levenscoach te werk?

De life coach begeleidt mensen in het bereiken van hun gestelde doelen. Dit betekent niet dat je een kant-en-klare oplossing krijgt aangeboden. De oplossing dient namelijk vanuit jezelf te komen. Wat doet de levenscoach dan wel? De life coach stelt jou vragen en maakt je bewust van belemmerende denkbeelden in je hoofd. Ben je je hier eenmaal bewust van, dan kun je deze foutieve denkbeelden overwinnen en jouw levensdoelen realiseren. De kern van de coaching is dan ook ‘bewustwording’ en ‘verandering’. Wat mensen denken en voelen, heeft veelal invloed op alle gebeurtenissen die ze meemaken. Bij het vervangen van belemmerende gedachten door constructieve gedachten, verandert jouw wereldbeeld en liggen jouw doelen ineens binnen handbereik. De life coach begeleidt jou in het proces van bewustwording en het uiteindelijke veranderen van jouw denkwijze of manier van aanpak.

Kies ook voor onze life coach!

Al velen zijn je voorgegaan en hebben de keuze gemaakt voor een levenscoach van Corcaroli. Kom eens langs voor een kop koffie of thee om jouw vraag of probleem te bespreken. Dan bekijken we samen in hoeverre onze individuele coachingsgesprekken jou kunnen helpen. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Bel 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Onze life coach ondersteunt jou graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen.