Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Zelfontwikkeling of persoonlijke groei

Jeugdervaringen en onbewust gedrag

Wie zijn ogen open heeft, ziet dat er in een enorm tempo veranderingen ontstaan en over ons heen komen. Waar wij gehecht zijn aan de oude maatschappelijke vormen, zullen we ongetwijfeld, vroeg of laat, in een moeilijke positie komen. Veel mensen hebben al begrepen dat het toenemende verval van bedrijven en instellingen het gevolg is van door de overheid te lang geleende kapitalen en dat de godsdient van de 20e eeuw die van de ‘economische groei’ was. De weg van begeerte en ego-gedrag, waar jeugdervaringen ons handelen onbewust bepalen. Waar het onderbewuste gevuld met mogelijkheden en perspectieven, wachten om ‘gewekt’ te worden naar een evenwichtig bestaan van succes en sociaal bewustzijn.

Onmacht van de oude cultuur

Daaronder ontwikkelt zich een toenemende weerstand tegen deze cultuur en de breuken in de oude vormen zoals banken, verzekeringen, overheid, onderwijs, gezondheidszorg zijn de symptomen van het verval. Dat de overheid daarentegen probeert de oude vormen met bezuinigingen op te vangen, tekent de onmacht van de oude cultuur, die maar niet begrijpt dat de door hen gevoerde machtspolitiek daar nooit een antwoord op kan hebben.

Spiritueel bewustzijn en zelfontwikkeling

Persoonlijke groei en zelfontwikkeling, spiritueel bewustzijn, zingevingsvragen en andere waarden komen nu van onder uit de samenleving, waar idealen, levensvragen, ethiek en integriteit vorm krijgen binnen een individuele ontwikkeling. Nooit komen die vanuit machtsstructuren, die zullen zichzelf immers moeten opheffen als het begrip ‘macht’ dient te transformeren en te worden vervangen door authentieke in het spirituele gewortelde leiderschap en zelfontwikkeling.

Authentiek leiderschap

Binnen CorCaroli hebben wij, door dit pad ook voor onszelf te volgen, een weg ontwikkeld die zelfontwikkeling vorm geeft, eigen authentiek leiderschap ontwikkelt en een passend antwoord heeft voor de komende tijd, waar velen zich verbijsterd afvragen wat er aan de hand is. Neem jezelf serieus en besef dat je ongekende mogelijkheden hebt. Dat je ze nog niet in je bewustzijn hebt gebracht en nog steeds gelooft dat er niet meer te ontwikkelen is dan je hebt bereikt, daarmee doe je jezelf tekort. Wees wijs en vraag geheel vrijblijvend naar onze perspectieven. Laat je voorlichten en gebruik de kennis die in deze tijd beschikbaar is gekomen!

Bel nu 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl