Nederland klaagt… Deze groep hoeft niets te doen, kan doorslapen en kan zijn energie kwijt door slechts fatalistisch slachtoffer te zijn. Maar wij weten, het kan ook anders. Een groot deel van Nederland roept ‘Het is genoeg…! Ik wil actie! Word wakker!’
Deze groep erkent: Wij zijn mede de oorzaak van de crisis geweest. Wij wisten het niet, maar weten het nu wel! Wij steken geen koppen in het zand en klagen niet vruchteloos. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en wij zullen deze cultuur van begeerte, angst, corruptie en vervuiling tot staan brengen.

Word wakker… en ontdek

Wij willen de vruchten van deze crisis oppakken en niet verloren laten gaan. Wij zijn de generatie van de transformatie, van het bewuste leven. Wij zijn de leeftijdslozen ‘kinderen van de nieuwe tijd’ en hebben begrepen waar de sleutel van de verandering is gelegen. Wij weten wat het ‘blije antwoord’ is en zetten ons in om deze manier de verandering te zijn. Wij staan op en weigeren het oude ‘kuddegedrag’ . Samen gaan we op zoek naar nieuwe vormen die perspectieven bieden voor de nieuwe, veranderende maatschappij.

Word wakker!!

Word wakker… en transformeer

Daarover gaat het. Wilma Post, eigenzinnig en een pionier in veranderingen werkt al meer dan 25 jaar met deze transformaties. Zij weet als geen ander hoe belangrijk dit is en heeft een breed programma van trainingen en cursussen die ons leert wat ons te doen staat, en meer nog: Hoe je dat aanpakt. Centraal staat de maatschappelijke angst om te durven veranderen en waar deze angst aan ten grondslag ligt. Een nieuwe toekomst is binnen handbereik. Word wakker en laat je informeren! Bel Marianne (0511 449 107). Zij vertelt je over de vele mogelijkheden binnen Instituut CorCaroli en Het Bezinningshotel.