Aan de slag met jezelf om weer op koers te komen…

Levenszin

Binnen de eerste module ontmoet je anderen die op zoek zijn naar de zin van hun leven. Deze vraag houdt veel mensen bezig, zonder dat men dat van elkaar weet. Men voelt zich vaak eenzaam en uitzonderlijk. Deze module laat je zien dat je niet de enige bent, en dat je samen veel nieuwe dingen kunt ontdekken.

Evolutie

In deze module is alles gericht op jou. Juist de huidige crisis laat ons zien hoe krampachtig dit beheersingsproces verloopt. Maar evolutie is niet te stoppen. Als mens van deze tijd is het bijzonder verstandig de achterliggende bewegingen te leren, te begrijpen en vooral toe te passen. In de huidige veranderende maatschappij is het steeds sterker merkbaar dat meer mensen zich bezighouden met zingeving. Het ‘kuddegedrag’ wordt langzaam verworpen en er wordt gezocht naar nieuwe manieren.

Onafhankelijkheid; kom weer op koers!

Je ontdekt hoe onafhankelijk je in feite bent en hoe je heel goed een eigen koers kan inslaan. Hoe deze training je de kans geeft oude dromen weer op te pakken. Jouw perspectieven en mogelijkheden worden duidelijk en je leert de beperkingen (waar je aan gewend bent geraakt) weer op te lossen. De focus op nieuwe perspectieven in plaats van op het verleden.

Deze module biedt toegang tot de in het CRKBO (Centraal Register Korte Beroepsopleidingen) opgenomen Beroepsopleiding Life-Coach. Zo komt theorie en ervaring samen tot een vruchtbaar nieuw begin en een onvergetelijke ervaring.

Weer op koers

Gegevens

Duur: 3 blokken van 3 dagen intern (vr.a.. tot zo.m.).
Voor tarieven en studiegelden klik hier.

Gespreide betaling
Het is belangrijk te weten, dat de cursusbijdrage vooraf maar ook per blok kan worden afgerekend.
Mocht dat nog bezwaarlijk zijn, dan is een maandelijkse aflossing bespreekbaar.
Mail of bel (0511 449 107) met Marianne voor meer informatie.