Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Alles wat je onderneemt kost te veel energie…
Je bent het perspectief kwijt…
En soms voel je je ook nog schuldig naar je omgeving…

Herkenbaar? Je bent niet alleen…
Het wordt tijd dat je deze last van je afgooit en dat er een betere tijd voor je aanbreekt.

Eigenlijk gaat het nooit vanzelf over.
Onze vakkundige Life-Coaches helpen je naar een passend perspectief.
Je talenten komen weer vrij beschikbaar en lastige handicaps en weerstanden worden opgelost.

Er is één ding wat van belang is om de greep op je leven terug te krijgen. Dat is jouw motivatie! Ga je er samen met ons voor, dan mag je verwachten dat je je weg terug vindt. Denk wel dat je niet de enige bent en dat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben.

Bel ons (0511 449 107) om kosteloos je situatie te bespreken en met ons te overleggen welke oplossing voor jou de beste is.
Bij CorCaroli.life gaat het om JOU! Het gaat er om hoe jij je voelt en hoe jij je eigen vooruitgang beleeft!

Wij weten ook dat de eerste stap vaak moeilijk is. Maar waag het eens, want jij weet net zo goed als wij, dat wie niets verandert steeds hetzelfde zal creëren.

Kennismakingsgesprek

Als eerste nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend een kosteloos kennismakingsgesprek te plannen. Samen kunnen we dan onderzoeken welke van onze werkwijzen jou het beste verder helpen. Daarna ben je nog steeds vrij of je daar een vervolg aan wilt geven.

Werkwijze

Wij werken met de nieuwste vorm van coaching die vooral gericht is op zingeving en kwaliteit van datgene wat je hart verlangt. Onze achtergrond is Integrale psychologie. Wij mobiliseren jouw zelfredzaam vermogen, wat je onafhankelijkheid bevordert.

Persoonlijk Traject

Losse consulten en vertrouwelijke gesprekken is een goede manier om je richting te bepalen. Tijdens deze bezoeken werken we aan jouw wensen en verlangens. Of je dat doet door losse uren af te spreken, of af en toe een paar dagen met coaching in ons Bezinningshotel te verblijven is helemaal aan jou zelf.

Training Life

Sommige mensen voelen meer voor een groepstraining. Daar is ook veel voor te zeggen. De groepsenergie die mensen verbindt en een sneller groei mogelijk maakt is bijzonder populair. Hier vind je meer over de Training Life.