Vrijblijvend Contact


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

ONS TEAM

Marianne

Ik verbind me graag met mensen en stel er een eer in om onze gasten en klanten het beste te bieden en het hen naar de zin te maken.

Sita

Ik ben een meester in mezelf zijn! Op die manier help ik anderen naar een beter perspectief en coach hen naar een gelukkiger leven.

Wilma

Ik haal geluk en levensvreugde uit mijn werk omdat ik graag anderen help om hun eigen pad en zingeving te vinden. Ik was mijn eigen voorbeeld.

Maak gebruik van deze aanbiedingen!

1. Ontdek het volledige ZelfvertrouwenProgramma voor maar € 49.
Dat is een korting van 50% ! Ook leuk om cadeau te geven…

 

Meer informatie >>

 

2. Wordt het tijd om even rust te nemen voor een bezinningsmoment?
Bel met Marianne voor meer informatie over de weekenden en weekprogramma’s.
Ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar!

Bel 0511 449 107 >>

TRAINING LIFE

Bij CorCaroli geloven wij in de kracht van een nieuw perspectief. Wij geven jou de middelen om de regie in je leven weer terug te nemen, zodat de weg naar je droom weer binnen handbereik is. Geef jij jezelf die kans? Wij wel! Lees meer over de Training Life weekenden of maak vrijblijvend kennis.

Training life

  • Meer energie
  • Meer vrijheid
  • Betere gezondheid
  • Groter zelfvertrouwen
  • Innerlijke rust
  • Burn-out oplossing
  • Uiteindelijk meer succes en geluk!

OPLEIDING LIFE COACH

In de hedendaagse samenleving waar het allemaal draait om snelle successen en vluchtig genot hebben veel mensen mensen moeite met het vinden van hun plek. Ze zijn hun gevoel voor eigenwaarde uit het oog verloren. 

 

Zie jij hetzelfde probleem om je heen en wil je er wat aan doen? CorCaroli biedt een opleiding tot Life Coach. In 4 fases word je begeleid door je eigen kijk op het leven en leer je wat het betekent om echt vanuit je gevoel contact te maken met mensen. 

Opleiding Life Coach

INDIVIDUELE COACHING

In ons Farm-house in de ongerepte natuur van hartje Friesland biedt CorCaroli mensen de gelegenheid even een stapje terug te nemen van de dagelijkse drukte en te ervaren wat 1-op-1 coaching voor hen kan betekenen. 

 

Ook behoefte aan individuele coaching? Maak geheel vrijblijvend kennis via de telefoon of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Individuele Coaching

Ik heb geleerd bij CorCaroli dat je de meeste barrières die je in je leven tegenkomt er zelf hebt neer gezet. Geloof in jezelf, werk er naar toe, stap uit je comfortzone, ga de confrontatie aan met jezelf en laat los wat niet belangrijk is. Het geluk zit in verdwalen om daarna weer te vinden wat je zocht.

In het Friese landschap heilzaam afstand nemen van de drukte

WAAROM CORCAROLI

Niemand is hetzelfde! Daarom zoeken wij naar jouw persoonlijke perspectief. Want jij bent niet gebaat bij een ‘standaard oplossing’. We zoeken allemaal veiligheid en vertrouwen. Daarom staat bij CorCaroli.Life altijd hetzelfde team van coaches of docenten voor je klaar. Door in de ongerepte natuur van Friesland afstand te nemen van de drukte kun je helemaal tot jezelf komen.

ONS TEAM

Marianne

Ik verbind me graag met mensen en stel er een eer in om onze gasten en klanten het beste te bieden en het hen naar de zin te maken.

Sita

Ik ben een meester in mezelf zijn! Op die manier help ik anderen naar een beter perspectief en coach hen naar een gelukkiger leven.

Wilma

Ik haal geluk en levensvreugde uit mijn werk omdat ik graag anderen help om hun eigen pad en zingeving te vinden. Ik was mijn eigen voorbeeld.