Training Life – Fase 1

Dit mag je van de eerste fase verwachten:

Fase 1

In de eerste module ben je drie weekenden bezig met de transformatie van het heersende ego naar de dienstbaarheid voor het hart. Je ervaart wat ware verbindingen zijn en hoe je contact maakt vanuit de ziel. Je ontdekt dat de basis voor zelfvertrouwen juist het vertrouwen in de ander is. In deze training draait het om projectie, expressie, beperkingen, perspectieven, integriteit en discipline.

Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk uit deze training halen, daarom heeft ieder de eigen verantwoordelijkheid om actief mee te doen binnen de training. Vanuit je eigen ruimte kun je alles bereiken, zolang je je hart maar blijft volgen. Dit doe je door vragen en/of persoonlijke aspecten die binnen het kader van de opleiding passen naar voren te brengen. De trainers bepalen op welk moment deze behandeld worden. Het passief consumeren van de lesstof wordt vermeden.

Door in elke training ook een aantal leiderloze aspecten te verweven wordt er gewerkt aan het zelfredzaam zorgsysteem. Wij weten dat je anderen kunt helpen door jezelf te helpen. Jij hebt het vermogen om jezelf en anderen te coachen, je moet het alleen nog ontgrendelen. Onze trainers helpen je inzicht te krijgen in terugkerende patronen en beweegredenen. Dit helpt je aan zelfkennis en daadkracht om te veranderen.

In de eerste Training Life komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Analyse en herkenning van de rol en effecten van het onbewuste ego.
 • Effecten van dit onbewuste ego-gedrag op hart en verlangen.
 • Wat is het effect van het hoofd-hoofd contact
 • Wat is het effect van het hoofd-hart contact
 • Wat is het effect van het hart-hart contact.
 • De vervormingen van de persoonlijkheid in karakter en optreden.
 • De weg naar je bestemming en heling.
 • De ontdekking van het ware “ik”.
 • Kennismaking met het boek ‘De stad van Axen’.

Training Life 1 – Weekend 1

Training Life

Foto uit de film ‘Drop Dead Fred’

De deelnemers maken kennis met elkaar. Er zijn veel overeenkomsten in de redenen waarom ze gekozen hebben voor deze training.  Daardoor wordt de sfeer vrolijk en ontspannen. Het gevoel dat je niet alleen in staat verbindt. We leren eerst waar in de communicatie de essentie wordt verlaten en waar we onze eigen waarheid niet meer delen. De laatste avond zien we een ontspannen thema-film die weergeeft hoe veel problemen van later al ontstaan op de weg van het kind naar volwassenheid. Inmiddels kennen we elkaar en bespreken de film. De zondag sluiten we af met een praktische oefening waar we het geleerde van dit blok toepassen.

Training Life 1 – Weekend 2

Training Life

Onze gezellige ‘huiskamer’

We verwelkomen elkaar en delen het plezier dat we elkaar terug zien. De deelnemers zijn gemotiveerd om meer te leren en verdere inzichten te verkrijgen. We analyseren onze levenslijn vanaf de geboorte en leren meer over de herkenbare en vaak gemeenschappelijke valkuilen en karaktertrekken. De ‘blinde vlekken’ die zich bijna wetmatig herhalen worden steeds duidelijker. De bijbehorende emoties vertellen veel over het belang daarvan en de achterliggende kennis wordt begrijpelijker. Er wordt uitgewisseld terwijl verbazing en verwondering, opluchting en humor de weg wijst naar een andere nieuwe aanpak en we ontdekken ook dat onze natuur gericht is op hulp aan anderen. De groep wordt hechter en leert hoe we onze natuurlijke kwaliteiten kunnen inzetten.

Training Life 1 – Weekend 3

Training Life

Een open perspectief

De beperkingen en de onbewuste belemmerende gedachten zijn steeds duidelijker geworden. We besteden  aandacht aan de perspectieven die nu ontstaan. De weg naar een nieuwe life-style is nu onder bereik gekomen en de basis theorie is geleerd. Ieder heeft nu geleerd dat een leven waarin het perspectief ontbreekt (en volgens de media is dat momenteel bij meer dan 50% van de mensen het geval) ernstige vormen van depressie kan opleveren. Er is kennis voor nodig om nieuwe perspectieven vorm te geven en je kernkwaliteiten daarvoor in te zetten. Op de laatste avond is er de opdracht een eigen vrije bijdrage te doen, vanuit je ontdekte  passie en je talenten, kortom van JeZelf!  Je gaat weer verder met nieuwe perspectieven en hebt geleerd wat er voor nodig is deze in te zetten. Werk, maatschappij en persoonlijk leven krijgen een nieuwe dimensie.

Vervolg: Training Life deel 2

Praktische informatie

Training LifeDe duur van de Training Life: 3 weekenden (vrijdagavond t/m zondagmiddag) of op gewenste data gedurende week.
Aantal deelnemers: max. 12 personen
Deelname is beperkt tot een vaste groep mensen.
Deze blijven allen de drie blokken samen.

Eerste blok: 14 t/m 16 september
Tweede blok: 26 t/m 28 oktober
Derde blok: 30 november t/m 2 december

Onderweg instappen kan niet, meld je daarvoor voor de volgende training.
De inschrijving voor de volgende Training Life 1 is geopend.

Start nieuwe training: 2 t/m 4 november 2018
Tweede blok: 14 t/m 16 december 2018
Derder blok: 25 t/m 27 januari

Trainingsgeld Totaal: € 1500.- of 3 x € 500
Verblijfsbijdrage totaal: € 360.- of 3 x € 120  All in.
Betaling mag in maandtermijnen.

Goed om te weten

De Training Life is een onderdeel van de Coachingsopleiding. Deze kan apart gevolgd worden en is fiscaal aftrekbaar, wat een belangrijk voordeel oplevert. Alle trainingen en de beroepsopleiding zijn door de overheid erkend en daarom vrijgesteld van BTW.
Onze trainingen en opleiding worden intern op onze locatie aangeboden.
Deze locatie ligt in Fryslân te midden van een natuurlijke omgeving Het Wouden-Meren gebied in Noord-Oost Fryslân.
Eigen locatie: Wyldpaed Oast 23, Twijzelerheide

Onze certificering: CRKBO-erkend.Training Life
Tevens geregistreerd bij het Centraal Zorgportaal.

Voor meer informatie kun je natuurlijk even bellen (0511 449 107).

Vul je gegevens hieronder in of bel ons op 0511 449 107.


Ik wil een gesprek over de Training-Life.


Mijn gegevens zijn:


En dan…

Training Life

Na de afronding van dit eerste deel van Training Life staat toetreding tot het tweede deel open.
Verdiep je verder met deel 2 van de Training Life >>> Hier gaat het over:

 • Waarom een groepstraining effectiever is dan individueel
 • Herken waarom je bent vastgelopen en overbelast
 • Ontdek hoe je je verborgen talenten ontplooit
 • Ervaring: Simone (42) vond haar draai in het sociale leven terug

 

Heb je eerst genoeg aan de Training Life? Wil je eerst je groei de gelegenheid geven in je eigen leven? Dan blijft de afsluiting van deze training altijd een basis waarop je ten allen tijde jezelf kan aanmelden voor het tweede deel van Training Life.