De beste vorm van spirituele hulp vind je in contact met anderen
Unieke opleiding Spiritueel Helper

Waarom is deze vorm van spirituele hulp veel krachtiger, effectiever en goedkoper dan een traject van individuele hulpverlening? Het antwoord is eenvoudig. Spirituele groei doe je samen, omdat de mens van nature verbindingen zoekt om te groeien. Wordt dat vermeden dan is er sprake van angst en zal het ego een constante impuls doorgeven om zichzelf te beveiligen door toenemende materiële beveiligingen.

Ons aanbod van Beroepsopleiding Spirituele hulp

Een vaste groep studenten komt drie keer bijeen voor een drie-daagse training op een vr/za/zo. Je leert hoe onafhankelijk je bent en heel goed een eigen koers kan inslaan. Hoe je gebukt gaat onder een verlangen wat je ontdekt om vorm te geven in de materie.
Er ontstaan inzichten over jouw mogelijkheden en beperkingen. De ervaringen die je deelt geven je voldoende ‘tools’ mee en er ontstaat een verlangen anderen te helpen. De Opleiding leert je vervolgens door een model van Integrale psychologie hoe deze vorm een belangrijke bijdrage levert aan diegenen die je hulp inroepen. Je ervaart hoe het is om spirituele hulp te krijgen, maar leert ook hoe je zelf spiritueel helper kunt zijn.

Deze op zichzelf staande module Spirituele hulp biedt ook de toegang tot de volgende modules van de erkende Beroepsopleiding Spiritueel helper/coach. En dat is zo bijzonder. De meeste mensen die hun eigen proces hebben doorgewerkt, voelen sterk de neiging om anderen spirituele hulp te bieden. Het enthousiasme van je vrije geest, wil je delen. Een extra beroep, de taal van je hart en een tweede inkomen in deze lastige tijd.

Zoek eens contact met ons. Mail of bel 0511 449 107