Persoonlijke kracht, het pad van de toekomst!

Jouw persoonlijke kracht als stralende middelpunt

Wat zou het zijn als je dagelijks je leven zou kunnen inrichten dat je persoonlijke kracht en dynamiek je leven zou kleuren. Dat je in  je werk, je sociale leven en alle andere aspecten, het stralende middelpunt zou  zijn, diep doordrongen van de wetenschap dat het je geboorterecht is deze energie vorm te geven op deze wereld.

Het grote spel van de materie

Stel je voor dat dit wel eens de reden kan zijn dat je als ziel in je huidige lichaam bent geïncarneerd om het grote spel van de materie te spelen, om uiteindelijk te leren vanuit deze unieke ervaringen. Het is voorstelbaar dat de dynamiek die vanuit de kern van ons wezen vrij komt, geen lauw aftreksel is van de creatieve bron, waarmee we alleen zijn verbonden, maar een bijzondere persoonlijke kracht die we kunnen vrijmaken en inzetten om alles uit het leven te halen.

Goed in je vel zitten

Deze energie maakt je levend, actief en dynamisch. Die maakt dat je goed in je vel zit, zoals het behoort. Wie niet goed in z’n vel zit heeft ergens een probleem. Mens en vel passen dan niet goed bij elkaar, wat natuurlijk vreemd is. Als je dat met een jas of broek overkomt, ben je de eerste die daar een oplossing voor creëert. Als het je vel betreft ligt het wat gecompliceerder. Toch zijn de anti-depressiva, drugs, alcohol en andere escapes een signaal aangeven van hoe weinig mensen in staat zijn hun eigen ‘jas’ te vermaken tot een goed passend en aangenaam omhulsel. Zo ook met de manier hoe je goed in je vel kan zitten. Alleen weinigen weten het, geloven in de mogelijkheid, of durven het te onderzoeken.

Persoonlijke kracht

De verandering is in gang gezet

Door eenvoudig een vrijblijvend gesprek aan te vragen, vertellen we je graag over de nieuwste psychologische inzichten en meer nog, hoe deze naadloos aansluiten met de enorme veranderingen die voor ons liggen in de Westerse wereld. Waar overheid en machthebbers alles in het werk stellen om vooral de oude vormen vast te houden en te beheersen, zie je hoe van onderaf, vanuit de brede bevolkingslagen de verandering langzaam maar zeker doorzet. Soms schoksgewijs en soms wat stiller en onzichtbaarder. Zeker is dat de transformatie in gang is gezet en veel historische en ook moderne filosofen hand over hand gelijk krijgen.

Kijk op de andere pagina’s en lees meer over hoe je je persoonlijke kracht kunt ontdekken en in jezelf kan investeren om ‘bij de tijd’ te blijven. Of bel/mail direct met Marianne die je meer kan vertellen (0511 449 107).