Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer succes en geluk!

Over Ons

CorCaroli.Life biedt je een unieke werkwijze waarin je je eigen weg kan vinden, je talenten kan ontwikkelen en lastige handicaps en weerstanden kan oplossen. We maken geluk bereikbaar en bieden je een passend perspectief. Ook voor mensen met een burn-out, die meestal de moed verloren hebben.

Zelfredzaam Zorgsysteem

Wij werken ook aan de ontwikkeling van een Zelfredzaam Zorgsysteem. Dat betekent in de praktijk dat wij mensen coachen die op zoek zijn naar een nieuwe start in hun leven. Soms betekent dat een andere baan, de ontwikkeling van een eigen praktijk, het zoeken naar uw eigen passie en het opruimen van oude belemmerende factoren. Het kan ook zijn dat je met plezier en nieuwe moed je oude activiteit nu wel aan kan.

Waarom Corcaroli?

Niemand is hetzelfde! Daarom zoeken wij naar jouw persoonlijke perspectief. Want jij bent niet gebaat bij een ‘standaard oplossing’. We zoeken allemaal veiligheid en vertrouwen. Daarom staat bij CorCaroli.Life altijd hetzelfde team van coaches of docenten voor je klaar. Door in de ongerepte natuur van Friesland afstand te nemen van de drukte kun je helemaal tot jezelf komen.

Marianne

Ik verbind me graag met mensen en stel er een eer in om onze gasten en klanten het beste te bieden en het hen naar de zin te maken.

Sita

Ik ben een meester in mezelf zijn! Op die manier help ik anderen naar een beter perspectief en coach hen naar een gelukkiger leven.

Wilma

Ik haal geluk en levensvreugde uit mijn werk omdat ik graag anderen help om hun eigen pad en zingeving te vinden. Ik was mijn eigen voorbeeld.