Unieke Opleiding Spiritueel Coach | De spirituele waarden van deze tijd, toegepast en werkzaam in onze Opleiding Spiritueel Coach.

Universele wetmatigheden en de Opleiding Spiritueel Coach

Universele en Spirituele wetmatigheden zijn begrippen en kennis die beschikbaar zijn om ons te ondersteunen wanneer wij uit een situatie van onmacht willen komen. Dat ons kan beheersen als we weer eens machteloos vaststellen dat we niets in te brengen hebben. Omdat we het leven niet de richting kunnen geven die wij verlangen. Het geheim zit hem in een transformatie van het denken waardoor universele en spirituele wetmatigheden een plaats krijgen in het leven. Een crisis kan alleen maar opgelost woden door anders te gaan DENKEN!

Het IQ was de maatstaf van de ratio, het EQ was de maatstaf voor emoties en het SQ is de derde factor die ontstaat als de KENNIS van IQ en emoties van EQ samenvallen en tot het in deze tijd ontwikkelende Spirituele Quotiënt leiden. De mens is het kanaal van andere dimensies die hoger in de evolutielijn liggen.

Het zal duidelijk zijn dat deze kennis het leven zelf nooit verandert, maar ons wel kan leren hoe wij ons denken kunnen bijstellen om het leven anders te ervaren. Daardoor krijgen wij wel het gevoel dat het leven verandert, omdat het centrum van ons bestaan nog altijd binnenin onze persoonlijke werkelijkheidsbeleving plaatsvindt. Deze kennis en ervaringen worden bewust binnen onze unieke Opleiding Spiritueel Coach.

Een andere wereld begint bij jezelf en is te leren door jezelf vrij te maken van overtuigingen en vooringenomenheden, oordelen, patronen en oude conditioneringen. Daarna staat het denken weer open en is de geest vrij vrij om jou te inspireren. Passie en zingeving doet de rest.

Onze Opleiding Spiritueel Coach maakt al deze principes duidelijk en leert je het vak van Spiritueelleider of Spiritueel Coach.

Kijk op deze pagina om nader met de inhoud van de Spiritueel Coach Opleiding kennis te maken.