Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Opleiding Life Coach

Wil jij mensen echt kunnen helpen? Wil jij diegene zijn die ervoor zorgt dat mensen weer verder kunnen in het leven? Dan past de Opleiding Life Coach helemaal bij jou! Tijdens de opleiding ga jij in verschillende fases aan de slag.

Fase 1

In de eerste module ben je drie weekenden bezig met de verandering van jouw kijk op het leven. Je ervaart wat ware verbindingen zijn en hoe je contact maakt vanuit je gevoel. Je ontdekt dat de basis voor zelfvertrouwen juist het vertrouwen in de ander is. In deze training draait het om projectie, expressie, beperkingen, perspectieven, integriteit en discipline.

Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk uit deze training halen, daarom heeft ieder de eigen verantwoordelijkheid om actief mee te doen binnen de training. Vanuit je eigen ruimte kun je alles bereiken, zolang je je hart maar blijft volgen. Dit doe je door vragen en/of persoonlijke aspecten die binnen het kader van de opleiding passen naar voren te brengen. De trainers bepalen op welk moment deze behandeld worden. Het passief consumeren van de lesstof wordt vermeden.

Door in elke training ook een aantal leiderloze aspecten te verweven wordt er gewerkt aan het zelfredzaam zorgsysteem. Wij weten dat je anderen kunt helpen door jezelf te helpen. Jij hebt het vermogen om jezelf en anderen te coachen, je moet het alleen nog ontgrendelen. Onze trainers helpen je inzicht te krijgen in terugkerende patronen en beweegredenen. Dit helpt je aan zelfkennis en daadkracht om te veranderen.

Fase 2

In de tweede module ben je drie weekenden bezig met de verdere bewustwording. Je maakt kennis met een analytische werkvorm. Dit helpt je een duidelijker beeld te krijgen van jezelf en waar de transformatie plaats vindt. Je wordt je bewust van je huidige situatie en ontdekt je groeimogelijkheden aan de hand van karakterstructuren. Je onderkent je eigen schijngedrag en ontdekt dat die onderkenning de basis is voor de weg naar je hart. Dit is de hulp voor de ander. In deze training draait het om overdracht, projectie/spiegelen, waarde van vervormingen, verborgen kwaliteit, discipline, eigen grenzen en creativiteit en intuïtie.

De ervaringen die je in de eerste training hebt gehad, krijgen in dit vervolg meer handen en voeten. Door het toevoegen theoretische aspecten worden je handelingen ook inzichtelijk.

Door je ‘natuur’ in te zetten, ben je coach vanuit je waarheid die ook collectief is. Voorwaarde je eigen natuur trouw te zijn. Daardoor bouw je een zelfredzaam zorgsysteem op, die je in harmonie met de levensenergie in verbinding brengt met de mensen om je heen. Het heet ook wel: ‘Het levende voorbeeld’ heelt de ander en jezelf. Vertrouwen en openheid. Er ontstaat een nieuwe kijk op jouw werkelijkheid.

Fase 3

Wil je na de fasen 1 en 2  van de ‘Training Life’ je diploma LifeCoach ontvangen? Volg dan de vijfdaagse Masterclass-week!

In deze week voeg je diverse coachingstechnieken toe aan wat je al geleerd hebt in de eerste twee trainingen. Voorbeelden van technieken die toegevoegd kunnen worden zijn: Astrologie, Tarot, Chakra’s, De 7 Stralen, Bio-Energetica en I Tjing.

Met genodigden worden coachingsgesprekken getoetst op vaardigheden en inhoud. Tevens worden enkele groepsopdrachten uitgevoerd volgens jouw talenten en kwaliteiten. Daarmee verwerf je een erkend einddiploma ‘Life Coach’.

Module 1:  40 punten
Module 2: 40 punten
Masterclass-week: 20 punten

De Masterclass-week vindt doorgaans plaats in juni.

Fase 4

Wil je na het behalen van de opleiding Life Coach je nog verder verdiepen?

Dat kan door het volgen van onze workshops. In deze workshops worden de onderwerpen die in de Masterclass-week wellicht al aan bod zijn gekomen verder uitgediept. Klik vooral op de linkjes hieronder om meer te weten te komen…

Investeer in jezelf

Module 1
€ 1500 cursusbijdrage
€ 390 all in verblijfsbijdrage

Module 2
€ 1500 cursusbijdrage
€ 390 all in verblijfsbijdrage

Masterclass-week
€ 600 cursusbijdrage
€ 260 all in verblijfsbijdrage

De inschrijving voor Module 1 is geopend

Certificering

Deze training is door de overheid via een CRKBO-erkenning vrijgesteld van BTW.
Tevens is de training geregistreerd bij het NIBIG.