Lifecoach als zelfstandige en een inkomen vanuit eigen vrijheid

Lifecoach worden, een verstandig besluit..

Waarom is dat een verstandig besluit?
W ij ondersteunen de opbouw van je eigen praktijk, omdat wij door samen verder te gaan in een netwerk van life coaches en de kwaliteitsvoorwaarden van onze opleiding 3 dingen bereiken. Je eigen onderneming of tweede inkomen?

1: Doen wat je hart heeft, helpen van mensen.
2: Risiciospreiding en minder afhankelijk van een baan als enige inkomen.
3: Psychologische en spirituele kennis, als eigen leidraad voor jouw leven en dat van anderen.

Lifecoach

Lifecoach opleiding: de inhoud

Geloof niet dat je een goede lifecoach kan worden zonder dat je je eigen proces hebt doorleefd. Coaching vanuit het hoofd, beslaat je mentale gebied en werkt als een boek. Als je het leest, denk je dat weet ik nu. Een dag later ben je het kwijt. Tenzij gevoel en denken hand in hand gaan, zal de kennis niet beklijven en snel verloren gaan. Eigen ervaringen verbindt het denken, voelen en het fysieke lichaam. Het verbindt zich zo met je ziel en zal niet verloren gaan. Bovendien ben jij met je studiegenoten samen de inzet van deze kennis en zal je persoonlijke groei en ontwikkeling hand in hand gaan op je weg naar je eindtoets. Geloof niet dat een Opleiding Lifecoach van 3 weken je kan leren hoe je het leven zinvol kan inrichten (en die bestaan!). Mentale kennis is slechts een deel van de oppervlakte van je geest. De diepte van het leven en alle facetten daarvan vraagt meer van jezelf.

Er zijn 2 basistrainingen van 3 x 3 dagen intern, allen los van elkaar en op je eigen tijd in te vullen.

Daarnaast zijn er diverse keuzeworkshops.

Het laatste onderdeel is de toetsweek Lifecoach, daar wacht je een certificaat met veel voordelen. Snelst mogelijke studie 2-3 jaar.

Deze opleiding is CRKBO (korte Beroeps Opleidingen en vrijgesteld van BTW) erkend en erkend lid van het Centraal Zorgportaal.