Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Zwolle helpt jou groeien

Loop je vast en heb je behoefte aan een life coach in Zwolle? De meest effectieve coaching vindt je bij Corcaroli. Al ruim 20 jaar zijn wij ervaren in het coachingsvak, waardoor wij over een brede kennis beschikken. Je vindt bij ons niet alleen jouw life coach, maar kunt ook een training life weekend volgen of een opleiding tot life coach. Velen zijn al enthousiast over onze manier van coaching, omdat wij snel tot de kern raken, waarbij wij jou vanuit jouw eigen kracht stimuleren een oplossing te vinden.

Waarom ondersteuning door een life coach?

Kamp je met steeds terugkerende problematieken? Of loop je vast in je leven? Een life coach kan dan ondersteuning bieden. Wellicht is er sprake van problemen op het werk, binnen je gezin of relaties, of op andere gebieden. Misschien vind je het lastig jouw doelen te bereiken. Onze life coach biedt dan de juiste ondersteuning om verder te komen in jouw leven.

Werkwijze van de life coach

De life coach zal jou handvatten aanbieden die jou helpen je doel te bereiken. Is dit dan een kant-en-klare oplossing? Dat niet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de oplossing in jou te vinden is. Wat onze life coach dan wel voor je kan doen? Door jou gerichte vragen te stellen, wordt je bewust van belemmerende denkbeelden in jouw hoofd. Ben je je hier eenmaal van bewust, kun je deze overwinnen en echte verandering teweeg brengen. ‘Bewustwording’ en ‘verandering’ achten wij van het grootste belang. Al wat je denkt en voelt, heeft invloed op wat er gebeurt in jouw leven. Door het veranderen van deze denkbeelden in meer helpende gedachten, verandert ook jouw wereldbeeld. Ineens lijkt jouw doel een stuk makkelijker bereikbaar. Onze life coach maakt jou bewuster en ondersteunt jou bij het veranderen van jouw denkwijze en manier van aanpak. Hierdoor krijgt jouw leven een positieve wending.

Kies ook voor een life coach in Zwolle!

Al velen zijn een training gaan volgen bij onze life coach. Ben jij nieuwsgierig naar wat een coach van Corcaroli voor jou kan betekenen? Bezoek dan onze praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we dan de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op via 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Maak ook de keuze voor persoonlijke groei en volg een traject bij de life coach van Corcaroli in Zwolle!