Het Instituut Corcaroli biedt een uitstekende Life Coach Opleiding, erkend door het CRKBO, de Centrale Registratie Kort Beroeps Onderwijs. Dat is een kwaliteits-beoordeling van de kennis en opleidingskwaliteit.
De registratie van de Life Coach Opleiding binnen het Centraal Zorgportaal is de erkenning van de zorgaspecten en de kwaliteit van de coaching die deze opleiding biedt.

Inhoud van deze Life Coach Opleiding

Deze Opleiding Life Coach is toegespitst op de huidige maatschappelijke veranderingen. Coaching via het ‘oude model’ is zinloos. Zelfs de Rabobank publiceert dat de wereld ‘voor altijd aan het veranderen’ is, en we weten dat dit zo is. Wij hebben 25 jaar studie en ontwikkeling achter ons en in deze tijd nauwkeurig de ontwikkelingen binnen onze Westerse cultuur gevolgd en zien transformeren. De Life Coach Opleiding is mee getransformeerd en gevormd op de nieuwste inzichten op de komende veranderingen. maar vooral belangrijk is het dat deze veranderingen (veel gevreesd) onvermoede kansen en ontwikkelingen in zich dragen. kennis en inzichten die je vooraan plaatsen in een leidersrol, waar je je vak uitoefent. De veranderingen dienen zich met een enorm tempo aan en elke stilstansd is achteruitgang. Zolang er cursussen van 6 weken worden aangeboden om je erkenning van Life Coach te behalen, weet men niet waar het over gaat. Hier is geen serieus aanbod mogelijk en dit verleidt toch om er maar snel mee klaar te zijn.

Life coach opleiding

Kleinschalige Life Coach Opleiding

Kwantiteit en slimme marketingaanpak, is geen garantie voor kwaliteit. Zoals gezegd, de De Life Coach Opleiding is het eindproduct van 25 jaar studie van innerlijke menselijke processen en vooral de uitwerking daarvan op het dagelijkse leven. Door meer aandacht voor de ontwikkeling dan voor het marketingaspect, is de kwaliteit van onze kleinschaligheid en alle voordelen daarvan gewaarborgd. Kwantiteit is geen waarborg voor kwaliteit. In tegendeel het omgekeerde blijkt vaak het geval. Het belang van ontwikkeling, training en ondersteuning is meer dan ooit actueel in deze tijd. O.a. de twee erkenningen, de opleidingskwaliteit en het zorgniveau, tonen aan dat binnen het Instituut Corcaroli de inhoudelijke kwaliteit altijd voorop heeft gestaan.

Kwaliteit

Een groeiende groep mensen zal dit gaan begrijpen en inzien dat een goede coach heel wat nare ervaringen kan voorkomen of, als deze een rol spelen, te leren oplossen. Verken deze pagina om inhoudelijk meer over de opleiding te weten te komen.

Laat je vrijblijvend en persoonlijk informeren over onze Life Coach Opleiding.