Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

Levenscoach opleiding door een echte specialist

Wil jij een life coach opleiding volgen en anderen ondersteunen om verder te komen in hun leven? Volg je opleiding bij Corcaroli! Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van coaching en staan hierbij bekend om onze veelzijdigheid. Wij bieden niet enkel een levenscoach opleiding aan, maar ook individuele coaching en training life weekenden. Onze life coach opleiding richt zich tot het zien van de kracht in mensen en hen ondersteunen om deze kracht ten volle te benutten. Onze levenscoach opleiding bestaat uit twee fases. Graag vertellen wij jou daar hieronder meer over.

Fase 1

Gedurende de eerste fase ga je in drie weekenden werken aan het veranderen van jouw kijk op het leven. Je leert contact te maken vanuit je gevoel en wat ware verbindingen inhouden. In deze trainingen staan projectie, expressie, integriteit, beperkingen, perspectieven en discipline centraal. Door actief mee te doen aan de training, kun je er het meeste uithalen. Je kunt alles bereiken, mits je jouw hart blijft volgen. Dit gebeurt door vragen te stellen en het inbrengen van persoonlijke aspecten. De trainer zal vervolgens bekijken op welk moment deze behandeld worden. Door ook aandacht te besteden aan leiderloze aspecten en deze te verweven, wordt er een zelfredzaam zorgsysteem gerealiseerd. Je helpt dan anderen, omdat je jezelf ook kunt helpen. De trainers van Corcaroli helpen jou om meer inzicht te verwerven in jouw beweegredenen en terugkerende rolpatronen. Zo krijg je meer zelfkennis en kracht om actief te veranderen.

Fase 2

Fase 2, die eveneens drie weekenden duurt, staat geheel in het teken van verdere bewustwording. Zo brengen wij jou in aanraking met de analytische werkvorm. Op deze wijze krijg je een duidelijker beeld van jezelf en waar de transformatie in jou precies plaatsvindt. Je krijgt zicht op je huidige situatie en ontdekt mogelijkheden tot groei door karakterstructuren. Je onderkent jouw schijngedrag en merkt dat die onderkenning de basis is naar jouw hart. Hiermee bedoelen we de hulp voor de ander. We houden ons gedurende deze training bezig met projectie/spiegelen, overdracht, waarde van vervormingen, discipline, eigen grenzen, creativiteit en intuïtie. Je zou dit dan ook kunnen zien als een verdieping op de eerste training. Na de tweede fase heb je een geheel nieuwe kijk op de werkelijkheid gecreëerd. Indien je na de trainingen het diploma ‘life coach’ wenst te ontvangen, volgt nog een deelname aan onze vijfdaagse masterclass week, waarbij je diverse coachingstechnieken die je geleerd hebt ook echt gaat toepassen.

Volg onze life coach opleiding!

Wil je ook zelf groeien en daarmee anderen ondersteunen bij hun persoonlijke groei? Kies dan voor onze levenscoach opleiding. Wil je vrijblijvend komen kennis maken? Kom dan vooral langs voor een kop koffie of thee, zodat we de mogelijkheden van de training en het traject samen kunnen bespreken. Bel 0511-449107 of stuur een e-mail naar info@corcaroli.nl. Wij zien je graag terug bij onze life coach opleiding!