Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Heerenveen helpt jou groeien

Wil je vooruit komen in je leven en een life coach in Heerenveen inzetten? Kies voor de effectieve coaching van Corcaroli. Onze praktijk heeft ruim 20 jaar ervaring en heeft dan ook een brede kennis in huis. Bij ons kun je niet alleen terecht voor jouw life coach, maar ook voor een training life weekend en een opleiding tot life coach.
Velen zijn al enthousiast over onze life coaches, daar zij snel tot de kern van zaken komen en jou vanuit jouw eigen kracht stimuleren een oplossing te vinden.

Waarom de keuze voor een life coach?

Ervaar je telkens weer terugkerende problematiek in jouw leven? Of loop je juist vast? Dan kan een life coach jou zeker ondersteunen. Wellicht zijn er problemen op het werk, binnen je relaties, je gezin of op andere gebieden. Ook kun je problemen ervaren bij het bereiken van je doelen. De life coach staat dan voor jou klaar om jou de meest passende ondersteuning te bieden.

Hoe werkt de life coach?

De life coach kan jou de juiste ondersteuning bieden om de doelen die je wenst te bereiken ook daadwerkelijk te behalen. Krijg je dan een kant-en-klare oplossing aangeboden? Dat niet, want wij geloven erin dat de kracht om tot een oplossing te komen in jou zit. Wat doet onze life coach dan wel voor jou? Door het stellen van vragen, maken we je bewust van jouw belemmerende denkbeelden. Ben je je hier eenmaal bewust van, kun je deze denkbeelden overwinnen en jouw doelen realiseren. Centraal bij ons staan ‘bewustwording’ en ‘verandering’. Al wat je denkt en voelt, beïnvloedt de gebeurtenissen in jouw leven. Vervang je deze gedachten door helpende gedachten, dan verandert ook jouw wereldbeeld. Dit maakt jouw doel ineens een stuk makkelijker bereikbaar. Onze life coach maakt je bewuster en helpt jou jouw denkwijze en aanpak te veranderen, zodat jouw leven positief zal veranderen.

Kies ook voor een life coach in Heerenveen!

Velen hebben al de keuze gemaakt voor een life coach van Corcaroli. Ben je benieuwd wat wij je te bieden hebben? Graag zien we je dan in onze praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we je onder het genot van koffie of thee meer vertellen over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is altijd gratis. Neem direct contact op via: 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Maak ook de keuze voor persoonlijke groei en kies voor onze life coach in Heerenveen!