Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Groningen helpt jou groeien

Wil je een life coach in Groningen inzetten en persoonlijke groei verwezenlijken? Kies voor de effectieve coaching van Corcaroli. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring en zijn breed gespecialiseerd. Bij ons ben je niet enkel op de juiste plek voor het inzetten van een life coach, maar kun je ook een training life weekend volgen en zelfs een opleiding tot life coach. Velen zijn al enthousiast over onze coachingsvorm. Wij komen snel tot de kern van zaken en bieden jou handvatten om vanuit jouw eigen kracht tot een oplossing te komen.

Waarom een life coach inschakelen?

Heb je te maken met steeds weer terugkerende problemen in je leven? En loop je vast? Dan kan een life coach jou zeker helpen. Wellicht ervaar je problemen op je werk, in relaties, je gezin of op andere gebieden. Denk aan problemen bij het bereiken van je doelen. De life coach is er dan om jou de juiste ondersteuning te bieden, zodat een passende oplossing snel gevonden wordt.

Hoe gaat de life coach te werk?

Een life coach kan jou ondersteunen de doelen te bereiken die jij nastreeft. Of je dan een kant-en-klare oplossing krijgt? Dat niet, omdat wij erin geloven dat de oplossing in jou zit. Wat kan onze life coach dan wel voor jou betekenen? Door aan jou vragen te stellen, wordt je bewust van belemmerende denkbeelden in je gedachten. Eenmaal bewust hiervan, kun je deze denkbeelden overwinnen en starten met het realiseren van jouw doelen. Centraal staan ‘bewustwording’ en ‘verandering’ in onze coaching. Wat je denkt en voelt zal ook de gebeurtenissen in jouw leven beïnvloeden. Door deze gedachten te vervangen door helpende gedachten, zal jouw wereldbeeld veranderen. Jouw doel komt dan ineens binnen bereik. Onze life coach helpt jou bewuster te worden en jouw denkwijze en aanpak, zodat jouw leven op effectieve wijze verandert.

Kies ook voor onze life coach in Groningen!

Al velen zijn je voorgegaan en hebben de keuze gemaakt voor onze life coach in Groningen. Ben je benieuwd wat Corcaroli jou te bieden heeft? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Dan bekijken we n.a.v. jouw vraag of probleem wat de mogelijkheden zijn. Een eerste gesprek in onze praktijk is altijd gratis. Bel ons meteen via: 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Kies ook voor persoonlijke groei en zet onze life coach in Groningen in!