Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Friesland helpt jou groeien

Loop je vast en wens je een life coach in Friesland in te schakelen? De meest effectieve coaching vindt je bij Corcaroli. Met onze ruim 20 jaar ervaring in coaching, hebben wij een brede expertise opgebouwd. Een life coach is niet het enige wat wij te bieden hebben. Bij ons kun je eveneens meedoen aan een training life weekend of zelf een opleiding volgen tot life coach. Velen zijn al enthousiast geraakt over onze coaching. Dit omdat wij snel tot de kern van zaken komen en jou stimuleren om in jezelf de oplossing te vinden.

Waarom een life coach kiezen?

Komen dezelfde problemen steeds weer op je pad terug? Of loop je vast in jouw leven? Een life coach kan dan de juiste ondersteuning bieden. Misschien doen jouw problemen zich voor op je werk, in relaties, je gezin of op andere vlakken. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om jouw doelen te bereiken. Onze life coach kan dan ondersteuning bieden, waardoor je weer verder zult komen in jouw leven.

Wat is de werkwijze van de life coach?

De life coach zal jou handvatten aanreiken om zelfstandig jouw doelen te bereiken. Een kant-en-klare oplossing bieden wij niet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de oplossing al in jou zit. Wat onze life coach dan precies doet? Door gerichte vragen te stellen, zal je bewust worden van belemmerende denkbeelden in jouw hoofd. Ben je je hier eenmaal bewust van, dan kunnen deze overwonnen worden en is verandering pas echt mogelijk. ‘Bewustwording’ en ‘verandering’ staan bij ons dan ook centraal. Wat je denkt en voelt heeft allemaal invloed op jouw leven. Door juist die denkbeelden te veranderen naar meer constructieve gedachten, verandert tevens jouw wereldbeeld. Zo wordt jouw doel ineens een stuk eenvoudiger bereikbaar. Onze life coach helpt je bij die bewustwording en ondersteunt je bij de verandering van jouw denkwijze en aanpak. Zo verandert jouw leven op een positieve manier.

Kies ook voor een life coach in Friesland!

Velen hebben al de keuze gemaakt voor onze life coach in Friesland. Ben je benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Kom dan eens langs in onze praktijk, waar we je graag informeren over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is altijd gratis. Neem vandaag nog contact met ons op middels 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Maak ook de keuze voor persoonlijke groei en kies voor ondersteuning van onze life coach in Friesland!