Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Emmen helpt jou groeien

Wil je meer uit jouw leven halen en een life coach in Emmen inzetten? Kies voor een coach van Corcaroli. Effectief en resultaatgericht! Onze coachingspraktijk beschikt over meer dan 20 jaar aan ervaring en heeft een brede kennis. Je kunt bij ons niet enkel terecht voor een life coach, maar ook voor een training life weekend of een opleiding tot life coach. Al meerdere mensen zijn enthousiast over onze unieke vorm van coaching, waarbij we snel tot de kern van het ‘probleem’ komen en vanuit jouw kracht een oplossing vinden.

Waarom een life coach inzetten?

Kamp je met problemen in je leven die zich telkens weer voor blijven doen? En loop je hierdoor vast? Een life coach kan dan een uitkomst bieden. Misschien heb je te maken met problemen op je werk, of misschien wel in je relatie of binnen je gezin. Misschien ervaar je problemen op andere gebieden, zoals bij het bereiken van je doelen. Een life coach is er dan om jou de juiste ondersteuning te bieden, zodat je een passende oplossing vindt.

Hoe gaat de life coach te werk?

De life coach ondersteunt jou in het bereiken van de doelen die je voor ogen hebt. Krijg je dan een kant-en-klare oplossing? Dat zeker niet, want wij geloven erin dat je oplossing vanuit jezelf komt. Wat doet onze life coach dan wel? Onze coach stelt jou vragen en maakt je bewust van belemmerende denkbeelden in je hoofd. Ben je je hier eenmaal bewust van, dan kun je jouw foutieve denkbeelden overwinnen en een begin maken aan de realisatie van jouw doelen. ‘Bewustwording’ en ‘verandering’ staan dan ook centraal in onze coaching. Wat je denkt en voelt beïnvloedt doorgaans de gebeurtenissen in je leven. Vervangen we deze belemmerende gedachten door meer constructieve gedachten, dan verandert jouw wereldbeeld. Jouw doelen komen dan ineens binnen handbereik te liggen. Onze life coach helpt jou bewuster te worden en jouw aanpak en denkwijze effectief te veranderen.

Kies ook voor onze life coach in Emmen!

Velen hebben al gekozen voor een life coach in Emmen. Wil je weten wat Corcaroli jou zoal kan bieden? Je bent altijd van harte welkom om langs te komen voor een kop koffie of thee, zodat we jouw vraag of probleem kunnen behandelen. We bekijken dan ook tot hoeverre coaching geschikt voor jou is en wat de mogelijkheden zijn. Een eerste gesprek is altijd gratis. Bel ons direct via 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Onze life coach helpt jou graag richting persoonlijke groei in Emmen.