Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Drenthe helpt jou groeien

Zit je vast in het leven en wil je snel een life coach in Drenthe inschakelen? De meest effectieve coaching vindt je bij Corcaroli. Door onze ruim 20 jaar aan ervaring, hebben wij de benodigde expertise in huis om jou verder te helpen. Naast een life coach bieden wij ook training life weekenden en een opleiding tot life coach aan.
Al vele mensen zijn enthousiast over onze coaches, daar wij snel tot de kern van zaken komen en jou optimaal stimuleren de oplossing in jezelf te vinden.

Waarom een life coach?

Heb je telkens weer te maken met dezelfde problemen? En/of loop je vast in jouw leven? Dan biedt een life coach jou perfecte ondersteuning. Misschien heb je problemen op het werk, in je gezin of binnen relaties, of zelfs op andere vlakken. Wellicht vind je het hierdoor ook lastig jouw doelen te bereiken. Onze life coach biedt dan handvatten, waardoor je weer verder zult komen in je leven en meer bereikt.

Wat is de werkwijze van onze life coach?

De life coach reikt je handvatten aan, waardoor je zelfstandig jouw doelen bereikt.
Dit is geen kant-en-klare oplossing, aangezien wij ervan overtuigd zijn dat de oplossing in jezelf zit. Wat kan onze life coach dan precies doen? Er worden aan jou gerichte vragen gesteld, waardoor je bewuster wordt van belemmerende gedachten. Eenmaal bewust van deze gedachten, kun je deze effectief overwinnen en aan de slag met verandering. ‘Bewustwording’ en ‘verandering’ staan bij ons dan ook centraal. Wat je denkt en voelt beïnvloedt jouw leven. Het veranderen van deze denkbeelden naar constructieve gedachten, maakt dat ook jouw wereldbeeld verandert. Zo komt jouw doel ineens binnen handbereik te liggen. Onze life coach ondersteunt jou in je bewustwording en biedt ondersteuning bij de verandering van jouw denkwijze en aanpak. Een positieve verandering wordt zo mogelijk gemaakt.

Kies ook voor een life coach in Drenthe!

Al velen zijn een traject ingegaan met een life coach in Drenthe van Corcaroli. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een gesprek in onze praktijk, waar we je graag meer vertellen over de mogelijkheden. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem direct contact met ons op via:
Neem vandaag nog contact met ons op middels 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Kies er ook voor om verder te komen in jouw leven en volg een traject bij onze life coach in Drenthe!