Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Drachten helpt jou groeien

Zit je vast, wil je meer uit jouw leven halen en jouw doelen bereiken? Kies voor een life coach in Drachten van Corcaroli. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in de coaching en zijn tevens breed gespecialiseerd. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een life coach, bieden wij ook training life weekenden en zelfs een opleiding tot life coach aan. Al door meerdere mensen worden wij geprezen door onze unieke coachingsvorm. Wij komen snel tot de kern van het ‘probleem’ en werken vanuit jouw kracht naar een oplossing toe.

Waarom kiezen voor een life coach?

Heb je te maken met steeds weer terugkerende problemen in je leven? Of loop je vast? Een life coach kan dan een uitkomst zijn. Wellicht heb je te maken met problemen in je relatie, gezin, op je werk of op andere gebieden. Het kan ook zijn dat je een specifiek doel in je leven hebt, maar veel moeite ervaart dit te bereiken. Een life coach kan jou dan de juiste ondersteuning bieden om tot een oplossing te komen.

Wat doet een life coach?

Een life coach is erin gespecialiseerd jou te begeleiden bij het bereiken van jouw gestelde doelen. Een kant-en-klare oplossing krijg je niet aangeboden, omdat de oplossing vanuit jezelf dient te komen. Wat een life coach dan wel doet? Jou vragen stellen en je onder andere bewust maken van belemmerende denkbeelden in je hoofd. Eenmaal bewust hiervan, kun je foutieve denkbeelden overwinnen en starten met het realiseren van jouw doelen. De kern van onze coaching is dan ook ‘bewustwording’ en ‘verandering’. Veelal heeft wat je denkt en voelt invloed op de gebeurtenissen die je meemaakt. Wanneer we deze belemmerende gedachten vervangen door constructieve gedachten, zal jouw wereldbeeld veranderen. Ineens liggen jouw doelen dan binnen handbereik. Onze life coach begeleidt jou in je bewustwording en helpt jou je denkwijze of manier van aanpak te veranderen.

Kies ook voor onze life coach in Drachten!

Al velen hebben de keuze gemaakt voor onze life coach in Drachten. Ben je benieuwd wat Corcaroli jou te bieden heeft? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie of thee, zodat we jouw vraag of probleem kunnen bespreken. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en bespreken we tot hoeverre coaching jou kan helpen. Goed om te weten, het eerste gesprek is altijd gratis! Bel nu 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Onze life coach helpt jou graag verder in Drachten!