Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Dokkum helpt jou groeien

Wil je een life coach in Dokkum inzetten, omdat je vastloopt? De meest effectieve coaching vindt je bij Corcaroli. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het coachingsvak en beschikken over een brede expertise. Bij ons vind je niet alleen een life coach, maar kun je ook meedoen aan ons training life weekend of zelf een opleiding volgen tot life coach. Al vele mensen zijn enthousiast over onze coaching, daar wij snel tot de kern van de kwestie komen en jou ondersteunen om de oplossing zelfstandig te vinden.

Waarom een life coach kiezen?

Heb je problemen die steeds weer terug lijken te keren? Of ben je vastgelopen in jouw leven? Een life coach biedt dan ondersteuning. Het kan zijn dat die problemen zich bevinden op je werk, binnen jouw gezin of relaties of op andere vlakken. Hierdoor kan het ook lastig voor je zijn om jouw doelen te bereiken. Onze life coach biedt gedegen ondersteuning waardoor je echt verder komt in jouw leven.

Hoe werkt de life coach?

Onze life coach biedt jou handvatten aan welke jou zullen helpen jouw doelen te bereiken. Wij bieden geen kant-en-klare oplossing. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat de oplossing al in jou te vinden is. Wat kan onze life coach dan wel voor jou betekenen? Door het stellen van gerichte vragen, maken we je bewust van belemmerende denkbeelden in jouw hoofd. Eenmaal bewust hiervan, kunnen deze overwonnen worden en echte verandering worden bewerkstelligd. ‘Bewustwording’ en ‘verandering’ staan bij ons centraal. Alles wat je denkt en voelt, is van invloed op jouw leven. Doordat door onze coaching denkbeelden worden veranderd in constructieve gedachten, zal ook jouw wereldbeeld veranderen. Dit maakt jouw doel ineens een stuk eenvoudiger te bereiken. Onze life coach zorgt voor bewustwording bij jou en ondersteunt in het veranderen van jouw denkwijze en aanpak. Zo krijgt jouw leven een positieve wending.

Kies ook voor een life coach in Dokkum!

Al velen hebben een training gevolgd bij onze life coach. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze praktijk, zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden onder het genot van koffie of thee. Dit eerste gesprek is altijd gratis. Neem direct contact op middels 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Maak ook de keuze voor persoonlijke groei en kies vandaag nog voor een life coach van Corcaroli in Dokkum!