Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De lifecoach van Corcaroli in Assen helpt jou groeien

Ben je op zoek naar een life coach in Assen, omdat je vastloopt of wilt groeien? De meest effectieve coaching vindt je bij Corcaroli. Wij hebben ruim 20 jaar aan ervaring in huis en beschikken over een brede kennis. Bij ons vindt je niet enkel jouw life coach, maar kun je ook een training life weekend volgen of zelf een opleiding volgen tot life coach. Al velen zijn enthousiast over onze coaching, daar wij snel tot de kern komen en jou vanuit jouw eigen kracht ondersteunen een oplossing te vinden.

Waarom een life coach je laten ondersteunen?

Heb je te maken met problematiek die steeds weer terugkeert? En loop je hierdoor of door andere zaken vast? Een life coach biedt dan uitkomst. Misschien heb je te maken met problemen op het werk, binnen je gezin of relaties, maar ook op andere gebieden kunnen zich problemen voordoen. Zo kan het zijn dat je moeite hebt jouw doelen te bereiken. Onze life coach staat dan voor jou klaar en geeft jou de beste ondersteuning.

Werkwijze van onze life coach

De life coach biedt jou handvatten om jouw doelen te bereiken. Of dit een kant-en-klare oplossing betreft? Dat is het zeker niet. Wij geloven namelijk dat de kracht om een oplossing te vinden in jou zit. Wat kan onze life coach dan wel voor jou betekenen? Door gericht vragen te stellen, maken we je bewust van de belemmerende denkbeelden in je hoofd. Eenmaal bewust hiervan, kun je jouw denkbeelden overwinnen en stappen zetten richting jouw doelen. Centraal in onze coaching staan ‘bewustwording’ en ‘verandering’. Wat je denkt en voelt beïnvloedt namelijk de gebeurtenissen in jouw leven. Door deze denkbeelden te veranderen in helpende gedachten, heeft dit ook een invloed op jouw wereldbeeld. Jouw doel wordt zo ineens een stuk makkelijker te bereiken. Onze life coach zorgt er dus voor dat jij bewuster wordt en ondersteunt jou in het veranderen van jouw denkwijze en aanpak. Zo verandert jouw leven op een positieve wijze.

Kies ook voor een life coach in Assen!

Al velen zijn je voorgegaan en hebben gekozen voor een life coach van Corcaroli. Ben je benieuwd wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar we je meer vertellen over de mogelijkheden. Uiteraard onder het genot van een kop thee of koffie. Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vandaag nog contact op via 0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Kies voor groei en een aangenamer leven en ga voor een life coach van Corcaroli in Assen!