Als je denkt ‘Ik weet het niet meer…’, en dat kan als je door verschillende omstandigheden teveel onder druk hebt gestaan, is er  altijd een nieuwe weg voorhanden. Onze life-coaches zijn speciaal opgeleid om met u een nieuw perspectief te zoeken. Het vakbekwame oog van een ander kan veel ophelderen.

Oplosbaar

Een probleemsituatie waar u niet uitkomt, is nooit onoplosbaar. Bedenk dat u zelf de uitweg of oplossing niet ziet, maar dat die er altijd is. De kunst is te ontdekken welke blokkade zich in uw gedachten vormt, waardoor we uiteindelijk steeds weer in de zelfde cirkel terecht komen en een depressie de kans krijgt het leven te beïnvloeden.

Wat is een Life-coach?

Een life-coach is een gespecialiseerde coach-therapeut die erop getraind is knopen en vastgezette overtuigingen bij anderen te ontwarren en een nieuw perspectief boven water te halen. Geen oplossing van hem of haarzelf, maar een bij jouw aanwezige pad dat je bewustzijn niet bereikt, maar zeker ergens in je onderbewustzijn zweeft. Besef dat een mens niet voor één gat te vangen is, maar door diverse omstandigheden de rust en bezinningsmomenten mist om daar zicht op te krijgen.

Ik weet het niet meer...

Een nieuwe route

Zo kunt u binnen relatief korte tijd, met een goed opgeleide life-coach, een nieuwe route terugvinden. De oplossingen zijn dan met deze hulp naar het bewustzijn gebracht. Daarnaast, wat misschien nog belangrijker is, is het om te ontdekken waarom u deze oplossing niet eerder zelf hebt kunnen vinden. Dat komt omdat het onbewuste emoties zijn en misschien ook angsten voor een beslissing. Maar ook kunnen oude begrippen en patronen vaak verhinderen dat men eigen oplossingen niet kan opsporen.