Ik was 23 jaar (inmiddels alweer 39) toen ik Wilma en Marianne leerde kennen van CorCaroli. Ik denk nog regelmatig terug aan de weekenden in Twijzelerheide. Het heeft me veel gebracht en ik heb mezelf beter leren kennen. Ik heb de weekenden als erg waardevol ervaren en draag Wilma en Marianne een warm hart toe.

Als ik terugkom van een weekend vallen er weer puzzelstukjes op z’n plek. Een coach die durft te confronteren en er geen doekjes om windt. Heel zeldzaam (weinig te vinden) Maar zo belangrijk om te komen, omdat ik daarom hier ben…

Vanuit een uitzichtloze situatie, vastgelopen in de huidige maatschappij. Reguliere psycholoog hielp niks meer… ik was radeloos. Na het zoeken op internet kwam ik dit tegen, ik wilde niet naar een kliniek of iets wat de pan uit zweefde. Nuchter en vooral ruuussst. Dus ik ging maar… geen idee waar ik terecht zou komen. En serieus, life-changing… geen wachttijden, ik belde op en kon per direct komen. Binnen uur, viel het eerste kwartje, ik wist niet wat me overkwam… ik kreeg weer perspectief, ik was niet gek of iets… vanaf toen heb ik zoveel geleerd, ben ik zo gegroeid als mens. Die crisis is mijn grootste kans geworden. In die tijd die daarop volgde had ik altijd een basis om op terug te vallen, je kan altijd bellen, je kan altijd mailen… en ze zullen altijd klaar staan. Het is niet een sessie van uur en dan doei, je bent geen nummertje.. ze helpen je op het moment dat je het nodig bent. Eerlijk, soms confronterend, pijnlijk, verdriet en de switch naar jezelf overwinnen, vertrouwen krijgen, groeien tot de mens die je daadwerkelijk bent. En al met al gelukkig kunnen zijn in deze maatschappij.

Ik was onder de indruk van de mooie plek in het Friese landschap, waar rust van uit gaat, waar veel natuur te beleven is en waar het nog écht stil is. Het warme welkom van Wilma en Marianne was hartverwarmend. Het zien en horen van de ‘mens’ achter de mens gaf mij een gevoel van ‘thuiskomen’. Het volgen van de training geeft veel eye-openers naar het proces binnen in mijzelf. Een intense beleving van je echte zelf!

Ongeveer 5 jaar geleden had ik een geestelijke burn-out over mijn verleden. Ik ben daarvoor naar de psycholoog geweest. Ik dacht dat ik er met behulp van de psycholoog er weer was. Dat ik alles van vroeger een plekje had gegeven. Via iemand anders kwam ik in contact met corcaroli. Ik ging er het eerste weekend er naar toe, met de gedachte ik ben er al, ik heb het niet nodig. Maar bij de eerste avond barstte ik in tranen uit. Dus achteraf was ik er nog helemaal niet. Daarom ben ik dus blij dat ik mij voor deze 3 weekenden heb opgegeven, En ook ben gegaan. Ik raad het ook iedereen aan om dit te doen.

“Durf jij je echt te leren kennen?
Wil je zijn wie je echt wil zijn?
Is dit het beroep wat echt bij me past? Enz….. Heb je die vraag? Dan ben je hier op het juiste adres!

Thuiskomen, Vrijheid, Intens
Welkom, Inzichten, Verrijking
HET MOOISTE KADO WAT JE JEZELF KUNT (mag) GEVEN!!”

Ik heb het vertrouwen terug gekregen in het leven.
De mensen en mijzelf. Ik weet nu daadwerkelijk wie ik ben.
Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.
Door de duidelijke aanpak van het Instituut CorCaroli.

Coaching waarbij je eigen ervaring centraal staat. Leren door te ervaren. Op je eigen tempo binnen een veilige groep. Niets moet, veel mag. Voor mij zijn de weekeinden de plek om even alleen met mezelf bezig te zijn en de dagelijkse dingen los te laten.

Binnen 24 uur was groep al hecht en betrokken met elkaar. Je kon jezelf zijn en ieders inbreng werd gewaardeerd, zonder oordeel in z’n waarde gelaten. Het heeft mij geholpen om mijn valkuilen in te zien en te herkennen. Ik ben sterker geworden en gegroeid in mijn zoektocht naar mijzelf, mijn passie en mijn kwaliteiten. De rust en vrijheid hier bij CorCaroli voelt als thuiskomen, zodra je de oprit op rijdt. Dit vertrouwen en de geborgenheid zorgt ervoor dat je echt open en eerlijk naar jezelf en anderen kunt zijn.

Het jaar dat ik daar de Lifecoach opleiding gedaan heb, is het begin geweest van de omslag in mijn leven… Nog steeds (fb) contact met een aantal medestudenten van toen… geweldige ambiance, super verzorging en geweldige trainers.
Ik heb daar een paar van mijn dierbaarste herinneringen liggen.

Ik wil jullie heel hartelijk danken.

Ik heb deze opleiding gevolgd om mijn geluk te zoeken, en heb ontdekt dat het alleen maar mogelijk is als je jezelf kan zijn. De manier waarop hier gewerkt wordt is helemaal mijn ding.

Veel plannen zaten in mijn hoofd maar ik had niet de moed het uit te voeren.
Ik durf me nu te laten zien en voel me gelukkig met mijn kunst.

Liefs

Je noemde een keer dat mensen die graag willen helpen, zelf graag hulp willen. Deze mensen wil ik graag raken in hun behoefte anderen te helpen. De veranderende maatschappij vergt een kanteling in ons denken. Het in eigen kracht gaan staan is geen vanzelfsprekendheid.

Ik heb het pilot-weekend gevolgd voor de Training Life. Er zijn bij mij verschillende dingen/situaties naar voren gekomen wat ik voor mijzelf een plaats heb kunnen geven, mee aan de slag ben gegaan en hierdoor achter mij heb kunnen laten.

Verder was voor mij de nieuwe aanpak ‘het leider loze gedeelte’ heel erg wennen omdat ik vanuit mijzelf gewend ben om iemand erbij te hebben die de leider is en bepaald wat er gaat gebeuren. Omdat er geen leider bij was kwamen er juist situaties ter sprake die op dat moment belangrijk was voor die persoon. Iedereen in de groep kon die persoon coachen. De gesprekken vonden oa plaats tijdens de activiteiten: het wandelen, outdoor cooking, houthakken en groepslessen. Dit was een eye opener voor mij. Doordat ik zelf veel mee heb gemaakt kan ik andere mensen ook helpen door hun te coachen. Dit gaf mij meer zelfvertrouwen.

Het is fijn om met mensen samen te zijn die je een andere kijk geven op je eigen situaties, die ik zelf op een andere manier bekeek. Hierdoor kreeg ik zelf inzichten in de situatie en kon ik hiermee verder.

Spiegelen

Wat ik ook geleerd heb is dat je jezelf spiegelt op een ander. Dat je vragen stelt aan iemand en dat het niet betrekking heeft op de ander maar juist op mijzelf. Dit gebruik ik nog steeds. Zo leer je jezelf steeds beter kennen.

Tijdens het weekend was ik herstellende van een burn-out. Ik liep al jaren met zware/vermoeide benen. Doordat er verschillende situaties naar voren kwamen die ik had meegemaakt in mijn leven werd er voor mij veel duidelijk. Na het weekend had ik meer energie en waren de zware/vermoeide benen verleden tijd! Dit was heel bijzonder.

Ik zou dit weekend aan iedereen aanraden omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik heb mijzelf beter leren kennen, hoe ik zelf tegen situaties aan kijk, ik heb dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt een plek kunnen geven en kunnen afsluiten, dat ik andere mensen kan coachen en dat ik een bevestiging heb van wat ik graag in de toekomst wil gaan doen, mensen coachen!

Daarnaast is de omgeving mooi en rustgevend!

6 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding tot Life-coach bij CorCaroli.
25 jaar oud, en ik dacht op dat moment te weten wat ik wilde gaan doen met mijn leven : Life-coach!
Ik was op dat moment veel bezig met mediteren en boeken lezen over boedisme en non-dualiteit.

Eenmaal aangekomen in the middle of nowhere op een warme zomerse dag met een strak colbertje aan (alsof ik langs kwam om iets te verkopen ) kwam ik terecht in een achtertuin waar opeens een wat oudere vrouw kwam aanlopen met klompen aan en modder handen.
Zij stond voor mij en stelde haar voor : Wilma!

Ik voelde mij wat ongemakkelijk aangezien ik gewend was aan het ‘’super-hippe’’ snelle leven in Amsterdam. En bij het word life-coach dat ik precies hetzelfde.

Ik ging zitten en het intake gesprek voor de opleiding begon.
Ik zou mij even voorstellen maar begon eigenlijk maar te graag te vertellen over wat ik allemaal wist en de wijsheid ik had vergaard in de loop der jaren ( met 25 jaar.. uhu )

Nieuw inzicht

Na een druk, chaotisch en zweverige voorstelronde van mij, begon Wilma mij iets te vertellen.
Ze het over dat alles een tegenpool heeft en dat alles eigenlijk helemaal perfect in elkaar zit.
Het wordt tegenpool zij mij niks, laat staan al het andere wat ze mij vertelde.

Toch wist op dat moment vanuit mijn hart dat dit klopte, en ik wist dat ik op de juiste plek zat.
Dit terwijl eigenlijk alles in mijn hoofd het daar niet mee eens was.. een boederij, een oudere vrouw met klompen en modderhanden..

Gelukkig had ik i.v.m. de spirituele reis die ik toen al was begonnen geleerd dat je hart volgen het belangrijkste is.

Even later ben ik de opleiding begonnen.
Naast de opleiding was ik bezig met muziek maken, toen ik 20 jaar was deed ik de herontdekking van het muziek maken.

Durf te doen!

Met 24 ging ik naar Brazilie, ik luisterde al wat Braziliaanse muziek en had toen der tijd een Braziliaanse vriendin.
Eenmaal in Brazilie stond ik in een Sambaschool, ik sprak geen Portugees, ik speelde geen enkel braziliaans instrument.. maar daar heb ik mijn sterkste ervaring ooit gehad : Mijn hart schreeuwde boven alle ritmes die op de instrumenten warden geslagen, dit is jou huis en dit is waar jij moet zijn. Het was alsof ik vond waar ik altijd naar zocht.

Na mijn terugkomst ben ik dus met de opleiding begonnen.
Daarnaast begon ik zonder toeval mensen te leren kennen dei Braziliaanse samba muziek maakte.
Ik kwam al snel in een bandje met allemaal nederlanders die deze muziek maakte.

Naast het avontuur met de Braziliaanse muziek begon ik met mijn opleiding.
Elk kind beschadigd op een bepaalde leeftijd.. bij mij is dit ook gebeurd.
De pijn die mij dit heeft gedaan had ik weg gestopt en wilde ik niet voelen.. ik ben hier heel hard van weg gaan rennen.. en zocht mijn toevlucht met elk weekend uitgaan in combinatie met alcohol en middelen.

Ik zag al snel dat ik niet op het goede pad zat maar het duurde heel lang voordat ik de confrontatie met mijn beschadigde kind in mijzelf aan ging.
Met de tijd en vaak vallen en opstaan heb ik de bodem geraakt, ik was 1 brok angst dag in dag uit, had al 3 burn-outs achter de rug, en stond op een plek waar niks te vinden was behalve, angst, veel alcohol, middelen die mij geen goed deden.

Het gene wat mij destijds heeft gered zijn 2 dingen, de opleiding en eigenlijk nog belangrijker, de samba.
Ik zag eindelijk in dat ik degene ben die mijn leven kan veranderen en niemand anders.
Op de opleiding kwam ik er achter dat er 2 dingen in mijn leven zit manifesteerden die ik wilde behouden. Muziek en mensen verbinden.
Ik had dus het idee om workshops te gaan geven.

Het begin

Wilma heeft mij destijds aangeraden om een keer te kijken of ik niet met kinderen kon werken.
Dit vond ik maar niks, kinderen waren eng, ik moest daar niks van hebben. Ze waren eerlijk en ik had geen zin om nog een keer gepest te worden.
Uiteindelijk heb ik besloten om hier toch achter aan te gaan aangezien ik niks te verliezen had.
Ik had niks meer en dus nam ik alles aan.

Bij het begin van mijn transformatie begon ik een aantal kinderdag verblijven te mailen.
1 reageerde.
Ik nam de telefoon op bedacht ter plekke een prijs van 75 euro.
Bedenk even, ik had geen enig opleiding afgerond, laat staan een muzikale opleiding.
Waar was ik mee bezig? Ik had angst om voor groepen te staan, laat staan groepen kinderen.
Het enige wat ik op dat moment had was ritme gevoel en schijt ( als in niks te verliezen )

Mijn eerste echte opdracht was op een kinderdag verblijf, het ging heel goed en ik ontdekte een kant in mezelf die ik nog niet kende.

Je weet maar nooit…

Een paar weken later kwam ik in gesprek met een vriend die ik onlangs had ontmoet en hij vertelde dat er een bedrijf was ( waar ook hij werkzaam was ) genaamd : Fort van de verbeelding
Zij zochten nieuwe workshopleiders.
Ik kwam aan bij de sollicitatie met 15 anderen mensen. Iedereen was wel conservatorium afgestuurd, had 10 of meer leerlingen in de week om les te geven.
Ik zat daar, met een passie voor samba, veel ritme gevoel en goede oren.
Maar zeker nog niet ervaren, laat staan afgestudeerd.

Na de sollicitatie ronde, gingen wij een rondje af.
Ik vertelde iedereen dat ik heel onzeker was, maar wanneer ik daar stond ( wijzend naar een plek waar ik improviseren een oefening deed ) ik mij thuis voelde.
Een dag later kreeg ik een telefoon met dat zij mij ontzettend graag wilde hebben.
3 weken laten stond ik voor 300 kinderen, 2 maanden later voor 600 kinderen.
En nu 3 jaar later denk ik dat ik workshops aan duizenden kinderen heb gegeven, als het er niet meer dan 10 duizend zijn.

En nu?

Ik ben in een band terecht gekomen met Brazilianen waar ik in 2 jaar Portugees heb geleerd met handen en voeten. ( zonder studeren uit een boek )
Ik heb mijn eigen bedrijf opgezet, en nu samen met 2 vrienden (die ook workshops geven aan kinderen) samen een bedrijf op gericht.
Ik ben onlangs muziekleraar geworden op een bassisschool.
Krijg een interne opleiding vergoed bij de muziekschool waar ik werk.
En ik heb na jaren zwoegen, vallen en opstaan een transformatie gemaakt van volledig met muziek mijn geld verdienen.. dit zonder genoten opleiding.

Ik heb geleerd bij CorCaroli dat de meeste barrieres die je in je leven tegenkomt, je er zelf hebt neer gezet.
Geloof in jezelf, werk er naar toe, stap uit je comfortzone, ga de confrontatie aan met jezelf en laat los wat niet belangrijk is.
Het geluk zit in verdwalen om daarna weer te vinden wat je zocht.

Het leven bestaat uit tegenpolen, om het volle vertrouwen in het leven terug te krijgen, zie je dat alles samen hangt, verdriet/blijdschap geluk/ongeluk zon/regen… ze kunnen niet zonder elkaar leven, geef je daar aan over laat de tranen over je wangen rollen en je lach komt al snel weer tevoorschijn.

Corcaroli geeft mij een veilige omgeving met lieve mensen waar ik de afgelopen jaren ben gegroeid. Ik ben wakkerder geworden en mij bewuster van mijzelf.

Thuiskomen in een prachtige omgeving. Hier wil je niet meer weg. Hier kom je terug…

Samen gefeliciteerd met het 30-jarig bestaan van jullie bedrijf! In voor- en tegenspoed, het bedrijf staat! Velen, maar laat ik voor mezelf spreken, zijn geholpen met jullie concept. Ik ervaar het als dat jullie me geholpen hebben om een steen in de rivier iets te verplaatsen waardoor de stroom anders loopt.

Geniet van deze speciale dag!

De weg naar binnen is een mooie en confronterende zoektocht naar je ware zelf. Op het moment dat je aankomt bij CorCaroli voelt het als thuiskomen. De veiligheid en wederzijds vertrouwen in de groep geeft erkenning en herkenning. Vanuit deze verbinding ontstaan er mooie groepsprocessen die je steeds meer in je kracht zetten.

Ik heb inzicht gekregen dat ik zelf het belangrijkste ben en mij niet moet blijven weggeven. Dat het mag en ook goed is om dingen voor mijzelf te doen, waar ik plezier van krijg. Ondanks al die angsten gewoon ervoor gaan. Uiteindelijk leef je dit leven met jezelf. Ik heb hier een nieuwe wereld ontdekt, die inzichten en handvatten brengt in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Nu ik module 4 heb afgerond en me klaar maak voor het eindexamen zie ik nog beter hoe ik hier gegroeid ben de afgelopen jaren. Voor iemand die niet altijd volledig op de aarde kon- en wilde zijn, ben ik nu iemand die volledig aanwezig is. Ik durf mijzelf nu voluit te laten zien. Ik ben me bewust geworden van mijn krachten en valkuilen. Daardoor weet ik steeds beter wie ik ben en wat ik wil.

Mijn ervaringen:

Binnen 24 uur was de groep al zo hecht en betrokken met elkaar.

Je kon jezelf zijn en ieders inbreng werd gewaardeerd en iedereen werd zonder oordeel in zijn of haar waarde gelaten.

Het groepsproces heeft mij geholpen om mijn valkuilen in te zien en te herkennen.

Ik ben sterker geworden en ben gegroeid in mijn zoektocht naar mijzelf en mijn passie en kwaliteiten.

De rust en vrijheid hier bij CorCaroli voelt als thuiskomen zodra je dmaae oprit op rijdt.

Door de begeleiding en hulp van Wilma en Marianne is het als een warme deken.

Dat vertrouwen en geborgenheid zorgt ervoor dat je echt open en eerlijk naar jezelf en de anderen kunt zijn.

Thuiskomen in een prachtige omgeving.

Hier wil je niet meer weg, hier kom je terug.

CorCaroli heeft mij terug bij mezelf gebracht.

Ik heb inzicht gekregen dat ikzelf het belangrijkst ben en mij niet moeten blijven weggeven.

Dat het mag en goed is om dingen voor mezelf te doen waar ik plezier van krijg, ondanks al die angsten, gewoon ervoor gaan, want je leeft uiteindelijk met jezelf dit leven.

Ik heb hier een nieuwe wereld ontdekt die inzichten en handvatten brengt in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik kom dichter bij mijn bron.

Als ik terugkom van een weekend vallen er weer puzzelstukjes op zijn plek.

Een coach die durft te confronteren en er geen doekjes om bind.

Heel zeldzaam (weinig te vinden) maar zo belangrijk te komen waarvoor ik hier ben.

Een geweldige inspirerende coach opleiding.

CorCaroli Coachopleiding heeft mij een geweldige verhelderde persoonlijke groei van bewustwording, zelfkennis, karakterstructuur, kwaliteiten en van het beleven en activiteiten uitvoeren.

Wat heeft CorCaroli mij gebracht?

CorCaroli geeft mij een veilige omgeving met lieve mensen waarin ik de afgelopen jaren ben gegroeid.

Nu ben ik wakkerder en mij bewuster van mijzelf.

Deze opleiding heeft mij in een stroomversnelling gebracht waar ik moet zijn.

15 jaar geleden had ik nog steeds het idee dat ik met muziek geen geld kon verdienen.

Nu heb ik inmiddels in het afgelopen jaar 40 workshops gegeven en voor duizenden kinderen gestaan.

Wie ben ik?

Ik dacht aardig te weten wie ik was, totdat ik aan de opleiding “Life Coach” bij CorCaroli begon!

Wie ben ik ‘echt’ werd steeds onduidelijker voor mij. Wat is van mij en wat is niet van mij?

Nu na 4 modules te hebben afgerond is mij duidelijk geworden hoe ik echt kan zijn.

Het klinkt zo makkelijk “gewoon zijn waarvoor je bedoelt bent”

Een prachte ervaring en wat een bijzondere opleiding.

Een aanrader voor iedereen die wil leven naar zijn of haar eigen aard.

De Opleiding heeft me enorm geholpen weer richting te geven aan mijn leven.

Geloof in mezelf, mijn weg en mijn toekomst (misschien wel als Life-coach;))

Nu ik module 4 heb afgerond en me klaarmaak voor het eindexamen zie ik nog beter hoe ik gegroeid ben hier de afgelopen jaren.

Van iemand die niet altijd volledig hier op aarde kon en wilde zijn naar iemand die volledig aanwezig is en zichzelf nu voluit durft te laten zien.

Ik ben me veel meer bewust geworden van mijn krachten en valkuilen en daardoor weet ik steeds beter wie ik ben en wat ik wil.

Ik was onder de indruk van de mooie plek in het Friese landschap, waar rust vanuit gaat, waar veel natuur te bleven is en waar het nog écht stil is.

Het warme welkom van Marianne en Wilma was hartverwarmend.

Het zien en horen van de mens achter de mens gaf mij een gevoel van “thuiskomen” en het volgen van de training veel “eyeopeners” naar het proces binnen mezelf.

Groeien naar de mensen die je werkelijk bent!

De weg naar binnen is een mooie en confronterende zoektocht naar je ware zelf.

Op het moment dat je aankomt bij CorCaroli voelt het als thuiskomen.

De veiligheid en het wederzijdse vertrouwen in de groep geeft erkenning en herkenning.

Vanuit deze verbinding ontstaan er mooie groeiprocessen die je steeds meer in je kracht zetten.

Na de geboorte van mijn dochter hield ik de maatschappelijke verwachting niet vol, sterk houden en doorgaan…

tot deze post-natale depressie/burn-out me op brak, ik kon niet anders meer dan hulp zoeken.

Toen kwam ik terecht bij het Bezinningshotel, wat mij binnen no time het inzicht gaf in mijn aangeleerde gedrag.

Vervolgens ben ik de opleiding gestart voor Life-Coaching.

Tot nu toe heb ik de eerste twee modules gevolgd en ik ben allergisch voor promotiepraatjes, maar mijn klachten zijn serieus voor 95% weg.

Af en toe neem ik nog wel eens teveel hooi op m’n vork, maar ik ben me nu bewust van wat ik doe en hoe ik er aan denken moet.

Het is serieus het beste wat ik ooit had kunnen doen. Neemt niet weg dat het soms behoorlijk confronterend is, maar je krijgt waar je aan toe bent

en is altijd super leerzaam. Het vertrouwen binnen de groep is heel bijzonder, persoonlijk en Wilma is echt goed in wat ze doet.

Zo goed zou ik ook wel willen worden, op naar de volgende module!

Toen ik CorCaroli benaderde zocht ik hulp, geen opleiding, wegens een persoonlijke narigheid, die behoorlijk pijn deed.

Gelukkig kwam Wilma Post op mijn pad. Na enkele intensieve gesprekken met haar heb ik op diens aanraden besloten Module 1 en 2 te volgen.

De hulp die ik zocht kreeg ik vooral in de eerste module, die op een eigen wijze, spiegelende, soms ook confronterende manier geleid werd door Wilma,

die een geaard spirituele, dus nooit zweverige, kijk op het leven en de bijbehorende drama’s heeft.

Ik ervaar dat als groei. Zonder deze ervaring en investering had mijn leven er nu heel anders uitgezien.

2 modules volgen is mij nu even genoeg. Ik noem dit expliciet om eventuele twijfel bij anderen weg te nemen, om zich tot CorCaroli te wenden,

niet iedereen wil een hele opleiding volgen, en dat is ook niet nodig om de levensverrijkende en helende kracht van de eerste modules te mogen ervaren,

die ik dus op grond van ervaring zeer kan aanraden!

Ik ben nu klaar met module 3 van de opleiding LifeCoach.

Tot nu toe heeft de opleiding mij veel zelfkennis gebracht en ik kom steeds dichter bij mijn echte zelf en roeping.

Ik kan en durf steeds meer mezelf te zijn en mijn waarheid te zeggen, ongeacht in welke situatie ik ben.

Ondanks dat dit een opleiding is, is het de beste therapie die ik ooit heb gehad, dus eigenlijk 2 vliegen in 1 klap 😉

CorCaroli haalt de beste versie van mezelf naar boven door alle maskers en verhullingen af te pellen, laag voor laag.

Mijn doel in dit leven is de beste versie van mezelf te zijn en al mijn gaven en talenten optimaal te benutten en dat te gaan doen waarvoor ik hier op aarde gekomen ben.

Vanuit deze staat van zijn wil ik anderen helpen, begeleiden en inspireren om ook de allerbeste versie van zichzelf te zijn.

Ik kan eigenlijk iedereen die aan zichzelf wil werken deze opleiding aanraden!

Een opleiding die zeker de moeite waard is met een levens ervaren Life leider, die je meeneemt naar je eigen valkuilen

en leert van daaruit de regie van je eigen persoon terug te vinden en uit te leven. Back to the basic, terug naar jezelf.

Hier heb ik geleerd waar het in de menselijke- en maatschappelijke ontwikkeling om gaat. Geen hokjes of etiketten,

gewoon zijn wie je bent en weten waar het over gaat, juist in deze tijd.

Het opleidingsinstituut maakt op zeer professionele wijze het moderne lesgeven waar.

Door de kennis van de Transformatie Psychologie door de Coaching-opleiding, weet je als geen ander hoe het zit met jouw valkuilen en kwaliteiten

en kunt je juist door deze kennis je vak als coach heel verantwoord toepassen.

Ik groei zelf door, juist door anderen te helpen.

Interessante opleiding waar je tot inzichten komt die je van tevoren niet verwacht had

In mijn zoektocht naar meer (zelf) kennis in mijn leven kwam ik af en toe de naam CorCaroli tegen.

De kennismaking tijdens de open dag voelde goed. Inmiddels heb ik twee van de vijf modules afgerond

en het heeft mij heel veel inzichten gegeven. De vertrouwelijke sfeer en de goede opvang en de fijne maaltijden blijven in mijn herinnering.

Het kan je leven veranderen.

Inmiddels heb ik 3 modules afgerond. Een geweldige ontdekkingsreis naar mezelf, mijn beweegredenen en mijn kwaliteiten en passie.

Een praktische aanpak zonder zweverig gedoe. Naast de inhoud van de modules is ook de verzorging prima! 🙂

Een heel bijzondere ervaring, dit zou iedereen een keer moeten doen, het levert je nieuwe inzichten op waar je mee verder kunt.

Vooral een aanrader voor mensen die het even allemaal niet meer zo zien zitten, er ontvouwen zich hier weer nieuwe perspectieven.

Hier leer je waar het in je leven echt om draait, om jezelf steeds beter te leren kennen, in het contact met de ander.

Het te voelen! Onder zeer professionele leiding! Daar kunnen volgens mij geen jarenlange therapie-gesprekken tegenop!

Ik heb 3 modules gedaan van de opleiding spiritueel Life Coach.

Als ik naar mezelf kijk dan merk ik aan mijn omgeving dat mensen mij positief veranderd zien.

Ze zeggen het ook. Ook ik zie grote verbeteringen hoe ik in het leven sta.

Dat is te danken aan de inzet van Wilma, Marianne en Erwin, natuurlijk ook van mezelf en de medecursisten.

CorCaroli vind ik echt serieus goed bezig zijn met de opleiding spiritueel Life Coach.

Ze doen en staan voor wat ze zeggen. Wilma is bezield met wat ze doet en gaat tot het uiterste om het beste uit je te halen.

Dat heb ik in mijn leven met andere opleidingen nog nergens meegemaakt.

Dit opleidingsinstituut raad ik aan als je van laagdrempelig houd.

Het heeft mijn muren met zachte handen weggehaald!

Docenten met levenservaring, mooie mensen die weten wat er omgaat in de wereld!

De cursusdag heb ik ervaren als leerzaam en prettig.

Het heeft mij doen besluiten om in maart te beginnen met module 1 en daarna de Life Coach opleiding te doen.

Mijn ervaringen met Opleidingsinstituut CorCaroli zijn zeer positief.

Opleidingsinstituut CorCaroli zijn echte professionals met verstand van zaken.

Een hoop geleerd en genoten van de aanpak.