Het Instituut Corcaroli biedt een uitstekende door het CRKBO erkende Opleiding Coach. Het CRKBO is de Centrale Registratie Kort Beroeps Onderwijs. Dat is een kwaliteits-beoordeling van de geboden kennis en de opleidingskwaliteit.

De tweede registratie van de Erkende Opleiding Coach binnen het Centraal Zorgportaal  betekent dat de zorgaspecten en de kwaliteit van de coaching die deze opleiding biedt, breed getoetst is op verantwoorde zorgverlening.

Inhoud van de Erkende Opleiding Coach

De Erkende opleiding tot Coach is toegespitst op de huidige maatschappelijke veranderingen. Coaching via het ‘oude maatschappelijke model’ is achterhaald. Als zelfs de Rabobank publiceert dat de wereld ‘voor altijd verandert’, spreekt dat voor zich. Aan deze inhouden ligt 25 jaar studie en ontwikkeling binnen ons Instituut aan ten grondslag.

Erkende opleiding coach

Kleinschaligheid

Kwantiteit en slimme marketingaanpak, is geen garantie voor kwaliteit. De Erkende Opleiding Coach is het eindproduct van 25 jaar studie van- en werken met innerlijke menselijke processen. Vooral de momenteel erg belangrijke uitwerking op het dagelijkse leven staat centraal. Het belang van ontwikkeling, training en ondersteuning is meer dan ooit actueel in deze tijd.
O.a. de twee erkenningen tonen aan dat binnen het Instituut Corcaroli de inhoudelijke kwaliteit altijd voorop heeft gestaan.

Kwaliteit

Een groeiende groep mensen zal is gaan begrijpen en inzien dat een goede coach heel wat nare ervaringen kan voorkomen of, als deze al een vervelende rol spelen, ze te leren oplossen. Daarnaast heeft een goede coach een diepgaand proces van zelfkennis ervaren. Zei Plato niet: ‘Wie zichzelf kent, kent de wereld…?’ Vaak zeggen mensen dat zij deze Erkende Opleiding Coach voor zichzelf doen. Voor de eigen groei en spirituele ontwijkkeling, wat natuurlijk een goede insteek is. Maar zoals met alle goede dingen waar passie en motivatie ontstaan, wil men vervolgens delen. Daar is een nieuwe kans gekomen om een tweede, of alternatief, inkomen te verdienen met datgene wat je zo lief is geworden.

Verken deze pagina om inhoudelijk meer over de op 2 (!) niveaus Erkende Opleiding tot Coach te weten te komen.
Laat je vrijblijvend en persoonlijk informeren en waag een telefonisch contact met Marianne: 0511 449 107. Bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 (7 dagen per week).