Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out Oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

THUIS DOE PROGRAMMA’S

Moeilijk de deur uit? Door de gemakkelijke e-mailcontacten wordt een Thuis-doe-programma aantrekkelijker. Kijk hieronder in de tabbladen voor meer informatie over de diverse cursussen. Hieronder in vogelvlucht en kort samengevat, wat je mag verwachten van de programma’s.

Zelfvertrouwen ‘De Kracht in Jezelf’

(ook digitaal beschikbaar)

Biedt je een reis door de belemmeringen die de oorzaak zijn van een gebrek aan zelfvertrouwen. Je wordt aan de hand meegenomen om deze belemmeringen te ontdekken en te beperken. Zo kun je met zelfvertrouwen je stem te laten horen. Dit programma is een eigen productie.

Astrologie voor Jou

(ook digitaal beschikbaar)

Is een cursus astrologie. Je leert karakters via geboortehoroscopen te duiden op grond van de geboortegegevens. Een eigentijdse en levendige manier van leren. Dit programma is een eigen productie.

Het Geheim van de Besten

Is alleen op papier te verkrijgen. Een ontwikkelingsprogramma met een oefenschema voor een jaar. Dit programma is ingekocht.

ZELFVERTROUWEN – ‘DE KRACHT IN JEZELF’

Deze thuisstudie biedt je 600 pagina’s oefeningen, testen en lesstof waardoor je inzichten versterkt worden en je geholpen wordt je eigen pad te vinden. Daar waar je in je leven je kracht inlevert en eigenlijk zelf je stem wil laten horen, ontneem je jezelf vaak goede kansen.

Vergeet niet dat voor ieder individu een plaats moet hebben voor diens creatieve bijdragen. Dat we in de jeugd ooit  hebben vergeten wat ons geboorterecht is en geconditioneerd zijn om stil te zijn en aangepast te worden, kan vaak ingrijpende gevolgen hebben.

600 pagina’s PDF in zwart/witte uitvoering (mocht je het willen afdrukken en in een  map bewaren)  geven je een uitgebreid werk, waar je na voltooiing nog jaren plezier van kan hebben.

Voor meer informatie over de inhoud van de volledige downloadversie kun je even bellen 0511 449 107 of ga naar de website: www.zelfvertrouwenprogramma.nl!

ASTROLOGIE VOOR JOU

De geboortehoroscoop

De handleiding voor je leven. Leer in deze thuisstudie de geheimen kennen van de geboortehoroscoop. In de astrologie is: Eerst lézen, dan erváren en dan gelóven, de route die deze cursus je laat zien. Diverse astrologen hebben de waarde van deze kennis aangetoond. Zoals zij zeggen is het geen kwestie van waarheid of niet.

Eigen ervaringen die je aantonen wat de waarde is

De ervaring heeft velen geleerd dat deze onbekende theorieën kloppen. Het andere bewijs wat ontbreekt echter, naast de vele ervaringen, zit hem in het ontbreken van een juiste onderzoeksmethode. Zolang we de mechanismen van een onderzoeksmethode, die voor veel oude bronnen geldt en deze niet in een theoretisch model kunnen vatten, blijft de ervaring de enige, persoonlijke onomstotelijke eigen bewijsvoering. De herkenning van je eigen aanleg en talenten is prachtig. Maar bovenal van al die anderen waar je nu ook het karakter van kan duiden.

Een spannende tijd, waarin we nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen gaan doen

Ervaren is weten en met dit programma betekent dat ook zelf kunnen. Een spannende tijd! Dit programma is voor zelfstudie ontworpen. Wij sturen je natuurlijk 4 studie-horoscopen naar keuze bij de cursus. Daarvoor hebben we wel je gegevens nodig.

Praktijk van de cursus Astrologie voor JOU

We leveren je een compleet basisprogramma ’Astrologie voor JOU’ .
Ook krijg je standaard 2 horoscopen naar keuze. Je geeft ons daarom je geboortegegevens door.
Dat is je studiemateriaal. In het basisprogramma maak je je persoonlijke aantekeningen.
De cursusbijdrage voor dit programma is € 392 inclusief 2 horoscopen.

Studiedagen op aanvraag op zaterdag of zondag

Tijden 10.00 uur tot 16.00 uur. (incl. lunch en consumpties.)
Inclusief:
* Je hebt al je Basis Thuis-Doe Programma.
* Extra horoscopen  kun je bijbestellen ad € 10.  p.st.
* Ondersteunende studiedagen € 50. per keer.

HET GEHEIM VAN DE BESTEN

Dit programma biedt een ontwikkelingsweg van een jaar aan, met een bijgevoegd oefenschema.
Het programma bestaat uit 3 fasen:  (Let op: er zijn nog 3 complete exemplaren beschikbaar).

Fase 1: Persoonlijke ontplooiing (4 delen)

Zo bereik je persoonlijk en economisch succes.
Succes is te leren. Het is goed mogelijk, dat je hieraan twijfelt. Dat is te begrijpen. Ben je op school vertrouwd gemaakt met de belangrijkste levenswetten? Heeft men je bijgebracht hoe men goed met andere mensen om kan gaan en je hun hulp krijgt?
In deze fase van persoonlijkheids-ontplooiing gaat het er om, om je tot een succesvol mens te maken door je eigen intermenselijke kwaliteiten bewust te maken en te leren hoe je anderen voor je kan innemen. Gewoon door intermenselijk respect.

Fase 2: Bewustzijnsverruiming (4 delen)

Zo bouw je persoonlijke resultaten op een solide basis.
HET GEHEIM VAN DE BESTEN maakt gebruik van lang verborgen ‘geheime’ kennis. Met HET GEHEIM VAN DE BESTEN kom je alles te weten wat tot nu toe verborgen bleef, omdat dit weten duizenden jaren zorgzaam beschermd, ja, verborgen gehouden werd voor ‘gewone’ mensen. In deze tijd komen de verborgen zaken boven water en is het niet langer nodig dat deze kennis werd beperkt tot geleerden en kerkleiders. HET GEHEIM VAN DE BESTEN is evolutie.

Zou er een zevende zintuig bestaan of zelfs een achtste of negende? Zouden er niet nog vijf andere ervaringsgebieden in het onderbewustzijn kunnen bestaan? We moeten systematisch leren hoe wij onze onbegrensde krachten kunnen mobiliseren en voor onze doeleinden inzetten. Hoe het mogelijk is, om deze te activeren, beschrijft fase 2  “Bewustzijns-verruiming”  in overzichtelijke vorm. De cursus vormt een inwijding in diepe geheimen en is de sleutel tot het gebruik van de universele wetten.

Fase 3: Kosmisch bewustzijn (4 delen)

Zo krijgt u inzicht in de zin van uw leven, waarom u mens bent.
Een groot aantal mensen hebben materieel gezien, bijna alles wat zij zich wensen. Toch zijn deze mensen vaak niet gelukkig en kunnen voor hun leven geen zinvolle invulling vinden.  In tegenstelling tot alle comfort en luxe leeft er bij veel mensen een gevoel van depressiviteit en teleurstelling.
Onze huidige wetenschap reikt naar de macht en naar de sterren. Natuurkrachten worden benut en vaak onverantwoordelijk gebruikt. Natuurgeweld bedwongen of op onverantwoorde wijze ontketend. Denk aan de vele, voor onze planeet,  schadelijke activiteiten. De mens is op weg naar grote daden – helaas zelf vaak het meest verwaarloosde onderwerp, wat daardoor destructief handelt. Kent de officiële, internationale wetenschap de werkelijke natuur van de mens? Wie – wat zijn wij in werkelijkheid? Waar ligt ligt onze oorsprong? Waar ons doel?

Nieuwe inzichten

Misschien zie je deze cursus in eerste instanntie alleen om meer en betere resultaten te verkrijgen. Je zult deze kennis ook in dit programma ontvangen, maar je zult nog veel meer krijgen. Je zult leren, dat jij een onsterfelijke schepping in de oneindige kosmos bent.  Te weten dat je geweldig en uniek bent. Daarom geloof in jezelf, in je grootheid, je kracht en je moed om een succesvol en vooral zinvol leven te leiden.  Ontdek hier Het Geheim der Groten’. 

De  werking van dit thuis-doe-programma

Ideale combinatie
50% theorie, 50% praktijk; bevat 12 testen en 112 praktische oefeningen.
Speciaal eigen-motivatie-systeem.
Het programma is in 360 oefendagen ingedeeld.
Harmonische ontwikkeling.
Geest, ziel en lichaam worden harmonisch op elkaar afgestemd en verder ontwikkeld.
Praktijk ervaring:
Meer dan 30.000 deelnemers geven duidelijk het succes van het programma weer.

Op grond van het internationale succes hebben wij destijds dit programma aangekocht.
Er is echter een nieuwe uitgave gemaakt. gekomen.
Normale prijs € 750.-
CorCaroli.Life beschikt nog over 3 exemplaren.
Nu € 375,00 (Voorraad beperkt) 

Wil je gebruik maken van dit voordeel?
Mail om jouw exemplaar te bestellen! : “Kortingsaanbod Geheim van de Besten ad € 375.”

Op = op !