Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

LEEF Café

4 x per jaar hebben we een Corcaroli Seizoensfeest: LEEF de Lente, -Zomer, -Herfst en -Winter. Daarnaast organiseren we regelmatig nog extra LEEFactiviteiten.

Veel mensen die Corcaroli-Life een goed hart toedragen ontmoeten elkaar zo enkele keren per jaar. De bezoekers variëren in leeftijd van 18 tot 88 jaar.  Het is altijd een verrassing van wie we levenservaringen kunnen meebeleven.

Diverse activiteiten, natuur, workshops, spel en andere spontane invallen, vinden hier een plek en verbinden ons op een fijne en open manier.

Leef de Herfst Zondag 13 Oktober 2019

Deze keer komen Jeroen Hensel van Raw Resonance en Jantina Herder.
Jeroen geeft een geweldig leuke interactieve muziek-workshop.We trommelen jullie allemaal op om mee te doen! Jeroen volgde de Life Coach opleiding, ontdekte zijn passie, en heeft nu zijn eigen bedrijf Raw Resonance.
Wat een inspiratie krijg je van hem!
Het is superleuk om te doen en het brengt je energie niveau lekker omhoog.

Jantina Herder vertelt over geneeskrachtige kruiden én je kunt bij haar terecht voor een heerlijke Stoel shiatsu massage.
Ze heeft speciaal voor deze dag een bijzonder laag tarief, dus laat je eens lekker verwennen. Loop even bij Jantina langs om je tijd te bespreken.

We zouden het erg leuk vinden om iedereen weer eens te zien. Uiteraard zijn nieuwe gezichten hartstikke welkom, dus neem gerust iemand mee.
Kom lekker bijpraten met elkaar, maak gezellig muziek met Jeroen en/of laat je masseren door Jantina.
Kom samen met anderen, een leuke grote groep voor de workshop zou geweldig zijn!
Jeroen start om 12.00 met deze fantastische workshop, mis het niet!

Programma

10.00 Ontvangst met Koffie en iets lekkers.

10.00 – 16.00 Stoel-shiatsu-massage door Jantina Herder.
Doorlopend gedurende de hele dag. Bespreek jouw massage tijdens deze dag.
(30 min. €15,- graag contant betalen)

12.00  Interactieve Muziek workshop Raw Resonance met Jeroen Hensel

13.15 Lunch verzorgd door Marianne (optioneel €7,-)

14.30 Voorlichting over Geneeskrachtige kruiden, met name brandnetels door Jantina Herder

Tot ziens bij CorCaroli.Life!

Vriendelijke groet,

Organisatie Leefdag

Locatie Leef de Herfst:
Wyldpaed Oast 23
Twijzelerheide

Zondag 13 januari 2019

Pak je agenda en reserveer deze zondag voor het evenement LEEF de Winter. Het is weer de dag dat we elkaar weer even willen zien en bijpraten. Koffie is klaar. Voor de lunch is gezorgd en breng anderen mee.
Langzaam maar zeker hebben we een behoorlijke groep mensen die elkaar op deze dagen ontmoeten, bijpraten en vooral meedoen met de activiteit die we die dag voor je hebben georganiseerd. Deze keer gaat het over je kostbaarste bezit, je lichaam. Misschien staan we er te vaak niet zo bij stil, tot dat de schade niet meer te herstellen is en mankementen en ziekten het winnen van onze levenskracht.1: Er zijn twee elementen die ons bestaan ondersteunen. De luchtkwaliteit en onze voeding.
Aan de luchtkwaliteit kunnen we zelf niet zoveel veranderen. Wel kunnen we de woorden van de professor herhalen die onlangs op de tv zei: “Alle fijnstof is bijzonder schadelijk voor de gezondheid. Er is maar een gezonde fijnstof, dat is zout. Daarom kunt u gezond zout ademen in onze eigen zoutkamer.
Op de LEEF DE WINTERdag, mag u een gratis proefsessie doen in onze zoutkamer.2: Tineke Wijma van ‘Oerkracht’ vertelt ons alles over de relatie van gezonde voeding en klachten. 
Hoe we ons lichaam goed kunnen onderhouden. In deze tijd kan dat al heel snel veel beter. De kennis van gezond voedsel en de waarde van de aanvullingen van tekorten en herstelvermogens, zijn van onschatbare waarde.

Wij zijn erg ingenomen met nieuwe gasten. Kijk even in je omgeving of er mensen zijn van wie je denkt dat ze onze contacten op prijs stellen en vergeet niet met hen te bellen.

Toegang en koffie/thee is vrij. De maaltijden en drankjes niet.
Blijven slapen kan ook. Bel Marianne voor meer informatie: 0511 449 107.

Zondag 14 april 2019

Kom op de LEEF de Lente-dag en ontmoet Hinkie Bangma! Mis het niet!

Wie is Hinkie Bangma? Hinkie is 63 jaar en ZZP’er en een boeiend vertelster.
In 1985 heeft zij een jaar op klompen op een tweedehands fiets door Amerika gefietst. Zij wilde het avontuur beleven en helemaal vrij zijn.

Onderweg ontmoette ze allerlei mensen, die ze aansprak of ze bij hen mocht slapen in ruil voor klusjes. Wat haar het meest is bijgebeleven is het verhaal van een dronken man, die graag wilde dat zij met hem mee zou gaan.

“Ik wilde achter hem aan fietsen en had besloten als het niet vertrouwd was, dat ik hem met mijn klomp zou slaan. Eenmaal binnen vertelde hij: ‘Ik ben zo dankbaar dat je mee bent gegaan, want vorige week ben ik gescheiden en heeft mijn vrouw zelfmoord gepleegd.’ We hebben toen gebeden, gezongen en zijn zo in slaap gevallen.”


HINKIE vertelt bij ons over haar reizen. Dit lukte gelukkig, omdat zij ver in het voren is ingeboekt en op zondag nog plaats had en ook nog op onze LEEF DE LENTEDAG op 14 april.

Vrije bijdrage gaat naar Roemenie waar zij een bejaardentehuis sponsort. Aanvang na de lunch, maar kom gerust eerder vanwege het nieuws over de Hippie Zomermarkt!

Kom vooral om oude contacten te onderhouden, nieuwe contacten aangaan en vooral ons met elkaar te verbinden.

Mis dit niet, entree en koffie/thee gratis en je kan genieten van een lunch voor slechts € 7. Vanaf 10 uur is de koffie klaar, wanneer je naar huis wilt bepaal je helemaal zelf. We hebben geen sluitingstijd. Bel met Marianne voor meer informatie: 0511 449 107.

Voor meer informatie over Hinkie:

https://zuidfriesland.nl/artikel/671634/de-ontmoeting-hinkie-bangma.html

http://www.vlielandseerste.nl/Vlielandseerste/Seniorenblog/Artikelen/2013/10/25_Rondreis_door_de_VS_met_Hinkie_Bangma.html

Zondag 23 juni 2019

Vergeet niet dat aanstaande zondag de LEEF de zomer-dag komt. Deze keer staat deze dag staat in het teken van je familie, kinderen en overbodige spullen.
Wij verwelkomen op deze LEEFdagen ook graag nieuwe mensen!
We bieden het volgende aan, doe je mee?

  • Vrolijkheid, gezelligheid en contacten
  • De kinderwaterspeelplaats is open
  • De kinderbinnenspeelzaal is ook open
  • Breng je spullen mee, dan mag je kiezen of je ze wilt
         veilen, verkopen, ruilen of weggeven
  • We rekenen op je!

Onze Petra zal optreden als veilingmeester en met veel enthousiasme haar best doen de door jou ingebrachte spullen voor een mooi bod onder de hamer te laten komen. Geef vooral door hoeveel en welke items je wil veilen! (Bel 0511 449 107 of mail info@corcaroli.nl).

Belangrijk!
Tot nu toe hebben we jullie gevraagd om zelf een tafel mee te brengen komende zondag om daar je spullen op te verhandelen, maar hé, wat een gesjouw zeg. Daarom hebben wij nu 15 verkoopplekken gecreëerd! Laat je campingtafel dus maar thuis. Carla, Petra, Diana en Bas tref je sowieso al met hun spullen. Sluit jij je bij hen aan? Wel even aanmelden zodat we je plekje kunnen reserveren… (Bel 0511 449 107 of mail info@corcaroli.nl) Vanaf 10.00 kun je je spullen op je plek neerzetten en beginnen!

Heb je nog andere ideeën, laat het weten, wij willen natuurlijk graag vorm geven aan dingen die jullie zelf graag willen doen op die dag.

Kom heerlijk je energie bijtanken in de natuur op het terrein, in de piramide, of in de zoutkamer! Deze dag kan iedereen dit alles zonder kosten proberen.

Entree en koffie/thee gratis, lunch € 7.
Vanaf 10 uur is de koffie klaar, wanneer je naar huis wilt bepaal je helemaal zelf.