Meer energie

Meer vrijheid

Betere gezondheid

Groter zelfvertrouwen

Innerlijke rust

Burn-out oplossing

Uiteindelijk meer success en geluk!

De beste burn-out coach vind je bij Corcaroli

Wil jij een burn-out (coach) inzetten om jouw burn-out snel te verhelpen? Volg een training of cursus bij Corcaroli. Door onze ruim 20 jaar ervaring in coachen, zijn wij inmiddels breed gespecialiseerd. Zo zijn wij niet enkel burn-out coach, maar ook life coach. Tevens kun je bij ons terecht voor diverse cursussen en trainingen. Wij helpen jou in onze training op weg naar herstel, zodat je weer met plezier aan het werk kunt en effectiever functioneert.

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een aandoening waarbij men zich vaak volledig uitgeput voelt. Zowel op mentaal als emotioneel en lichamelijk vlak. Presteren lukt je niet meer, je relatie onderhouden gaat moeizaam en je krijgt te maken met gevoelens van machteloosheid. Als je een burn-out hebt, voel je je vaak onbegrepen, angstig en gefrustreerd, waardoor ook vaak een depressie om de hoek komt kijken. Een burn-out coach is dan de beste oplossing. Met de juiste ondersteuning kom jij sneller uit jouw burn-out en krijg je de juiste handvatten aangereikt om weer op een positieve wijze verder te kunnen met jouw leven.

Het voordeel van onze burn-out coach

Onze burn-out coach is er om jou persoonlijk te begeleiden als je te lang teveel stress ervaart. Dit leidt veelal tot uitputting, overbelasting en uiteindelijk een burn-out. Onze burn-out coach helpt jou graag verder. Samen met je coach ga je onderzoeken waar de verstoring in jouw balans ligt. Met deze balans bedoelen wij de balans tussen jouw draagkracht en draaglast. Gedurende een effectieve training, werken wij aan jouw geestelijke- en lichamelijke herstel. We bekijken wat jouw belemmerende patronen en overtuigingen zijn en hoe het gesteld is met de conditie van jouw lichaam. Eet je bijvoorbeeld wel voldoende, heb je genoeg beweging en genoeg rust? Ook houden we ons gedurende de cursus bezig met het verwerken van eventuele traumatische gebeurtenissen.

Zet onze burn-out coach in!

Wil jij ook uit jouw burn-out komen door de effectieve ondersteuning van onze burn-out coach? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij wij jou meer vertellen over onze training. Neem vandaag nog contact op via
0511-449107. Of stuur een e-mail: info@corcaroli.nl. Maak ook een einde aan jouw burn-out en zet onze burn-out coach in om jou te ondersteunen richting een meer ontspannen leven!