De training ‘Leiderschap voor Leidinggevenden’ is onontbeerlijk. Deze biedt een passend antwoord aan de transformatieprocessen van deze tijd. Wanneer de passie van werknemers kan worden ‘aangeraakt’ komt er creatieve samenwerking tot stand. dat is creatief leiderschap.

Juist leiderschap draagt het nodige enthousiasme en gevoel voor samenwerking over. De groei van de leidinggevende is het antwoord op de werkvloer. Zo ontstaat een nieuwe persoonlijke en bedrijfsmatige cultuur.

Specifieke trainingen voor leidinggevenden

Authentieke zelfsturing, gericht op het belang van werkgever en werknemer, is wat teams in deze tijd succesvol maakt. Beide, werknemers als werkgevers, zijn van elkaar afhankelijk om de gewenste prestaties te leveren.

Zelfsturende teams

Wie het werk van Ricardo Semler kent, weet wat de potentie is van de ontdekker van deze visie. CorCaroli.Life geeft leidinggevenden en medewerkers een effectieve training daartoe. Geen stoffige literaire studies, maar actieve ervaringsworkshops.

Training Leiderschap voor Leidinggevenden

De meest voorkomende situatie

Je bent bezig leiding te geven en kunt je soms machteloos voelen als blijkt dat de kijk van je medewerkers nogal afwijkt van je eigen visie. Om de taal van de groepen die van je leiding afhankelijk zijn te begrijpen is het belangrijk om hun wereld te kennen. Hen te vertellen hoe jóuw wereldbeeld er uit ziet, leidt tot verzet.
Leer hoe je hen kunt ontmoeten, hoe te raken en hoe je projecties kunt herkennen. Maar bovenal ontdek hoe je dit mechanisme praktisch kan gebruiken.

Goed begeleide vorming naar authentieke zelfsturing, gericht op het belang van werkgever en werknemer, is wat teams in deze tijd succesvol maakt. De vaardigheden om dit tot een leidinggevende werkvorm te maken zijn vaak (nog) niet aanwezig. Beide, werknemers als werkgevers, zijn van elkaar afhankelijk om de gewenste prestaties te leveren.

De training

CorCaroli.Life is er om leidinggevenden en medewerkers een effectief teamgevoel te geven en van hieruit zelfsturing te ontwikkelen. Actieve ervaringsworkshops, waar de focus ligt op DOEN.

Praktisch

Een onmisbare training en kennis voor bewustwording en zelfkennis en inzichten in authentiek leiderschap en hoe je dat gaat leren.

Deze training wordt in het weekend aangeboden of tijdens de werkdagen maandag – vrijdag.
In het algemeen duurt deze training 3 of 4 blokken van 5 dagdelen. (afhankelijk van de groepsgrootte)

Blok is: Morgen-middag-avond-morgen-middag, intern.
Trainingskosten € 300. p.p. per blok.
Verblijf geheel verzorgd € 120.- p.p. per blok.

Zowel de jongere als de begeleider groeien in kennis en ervaring gedurende 3 of 4 blokken (afhankelijk van de groepsgrootte) die gedeeltelijk apart en gedeeltelijk gezamenlijk worden gevolgd.