Training Life – Fase 2

Dit mag je van de tweede fase verwachten:

In de tweede Training Life ben je drie weekenden bezig met de verder bewustwording en maak je kennis met een analytische werkvorm. Deze werkvorm helpt je een duidelijker beeld te krijgen van de persoonlijkheidsvorm waar de transformatie plaats vindt. Je inventariseert je huidige situatie en ontdekt je groeimogelijkheden aan de hand van karakterstructuren. Je onderkent je eigen schijngedrag en ontdekt dat die onderkenning de basis is voor de weg naar je hart en hulp voor de ander. In deze training draait het om overdracht, projectie/spiegelen, waarde van vervormingen, verborgen kwaliteit, discipline, eigen grenzen en creativiteit en intuïtie.

De ervaringen die je in de eerste training hebt gehad, krijgen in dit vervolg meer handen en voeten. Door het toevoegen theoretische aspecten worden je handelingen ook inzichtelijk.

Door je ‘natuur’ in te zetten, ben je coach vanuit je waarheid die ook collectief is. Voorwaarde je eigen natuur trouw te zijn. Daardoor bouw je een zelfredzaam zorgsysteem op, die je in harmonie met de levensenergie in verbinding brengt met de mensen om je heen. Het heet ook wel: ‘Het levende voorbeeld’ heelt de ander en jezelf. Vertrouwen en openheid. Er ontstaat een nieuwe kijk op jouw werkelijkheid.

In de tweede Training Life komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Karakterstructuren
  • De verborgen kwaliteiten
  • De verborgen valkuilen
  • Wat ziet een ander
  • Wat herken je zelf
  • Het ‘ik’ en het ego als samenwerkers
  • De ziel, het gevoel als wegwijzer
  • Uitwerking van ‘De stad van Axen’.

Hier kun je nog lezen over Fase 1 >>>

Om inzicht te krijgen in het nieuwe zelfredzame zorgsysteem, waarvoor wij een eigentijdse vorm hebben ontwikkeld is dit de vervolgstap. Na de basis van de eerste Training Life vind je hier de volgende ontwikkeling.

Training Life 2 – Weekend 1

In dit weekend zullen we doorbouwen op de kennis en ervaringen van de eerste helft van de Training Life. Hoe dat er precies uitziet ligt aan de deelnemers. Vergeet niet dat JIJ een bestemming en zingeving hebt en dat het daarom gaat. De bestaande kennis en de ervaringen krijgen verdieping door nu de algemene kennis te ankeren in het persoonlijke leven. De passende theorie wordt nu ook aangeboden. Het zijn tools die je zelf naar eigen inzicht kunt toepassen. Altijd voor je eigen levenskwaliteit en desgewenst om anderen te coachen. In dit weekend wordt de grondslag van de eerste fase vervolgd.

Training Life 2 – Weekend 2

We behandelen hier de creatieve werkstukken die jullie thuis hebben gemaakt volgens de opdrachten in het eerste weekend. Ook hier weer ‘de vertaling’ van jullie eigen ervaring en beleving van de opdracht. Samen leren we te zien wat deze over de maker vertellen en hoe deze gebruikt kunnen worden in het coachen. Hiermee wordt de kennis van de projectie een ervaring. Daarnaast besteden we tijd aan enkele filosofische gezichtspunten en inhouden.  Ook nu weer wordt een nieuwe opdracht besproken voor het laatste weekend.
De basiskennis over de eerste les over de karakterstructuren wordt uitgebreid met werkvormen, kennis van de valkuilen en kwaliteiten. Themafilm.

 

Training Life 2 – Weekend 3

Na de afronding van dit weekend is de basis voor het vervolg van de Opleiding Life Coach gelegd. In deze twee inleidende trainingen-Life heb je tools en kennis aangereikt gekregen om ook in je omgeving de hulp aan te bieden die je zelf hebt verworven. Dat betekent dat je de verantwoordelijkheid hebt om nu zelf je eigen ontwikkeling te blijven stimuleren. Een coach die zelf geen echte verbindingen kan maken (en uit zijn hoofd kan treden) zal niets meer dan het delen van zijn eigen oplossingen. Hier zijn er genoeg van. Je weet nu dat het echte coachingswerk bestaat uit gelijkwaardige elementen kennis, ervaring én inzicht, gespiegeld in je eigen kennis en intuïtie. Wij kunnen je desgewenst nog verder ondersteunen en je begeleiden gedurende de tweede helft van de Opleiding Life-Coach. Daarna heb je ons erkende eind-certificaat: ‘Life-Coach’ met de extra aantekening: ‘Zelf-Redzaam-Zorg-Systeem’

We zijn ons bewust dat zorg voor het Leven de grootste opgave is in deze tijd. Dat geldt voor alle aspecten van  mens tot aan milieu. Deze veranderingen beginnen altijd in de echte ontmoeting met een ander individu, of met andere woorden een open contact zonder spel of masker. Uiteindelijk zal ook mede door jouw bijdrage de wereld ten goede veranderen.

Vervolg: Opleiding Life-Coach >>>

Praktische informatie

Training LifeDe duur van de Training Life deel 2: 3 weekenden (vrijdagavond t/m zondagmiddag) of op gewenste data gedurende week.
Aantal deelnemers: max. 12 personen
Deelname is beperkt tot een vaste groep mensen.
Deze blijven allen de drie blokken samen.

Onderweg instappen kan niet, meld je daarvoor voor de volgende training.
De inschrijving voor de volgende Training Life 2 is geopend.
Start nieuwe training: 18 t/m 20 januari 2019
Tweede blok: 15 t/m 17 februari 2019
Derde blok: 15 t/m 17 maart 2019

Trainingsgeld Totaal: € 1500.- of 3 x € 500
Verblijfsbijdrage totaal: € 360.- of 3 x € 120  All in.
Betaling mag in maandtermijnen.

Goed om te weten

De Training Life is een onderdeel van de Coachingsopleiding, kan apart gevolgd worden en is fiscaal aftrekbaar, wat een belangrijk voordeel oplevert.
Deze training wordt intern op onze locatie aangeboden.
Deze locatie ligt in Fryslân te midden van een natuurlijke omgeving Het Wouden-Meren gebied in Noord-Oost Fryslân.
Eigen locatie: Wyldpaed Oast 23, Twijzelerheide

Onze certificering: CRKBO-erkend.Training Life
Tevens geregistreerd bij het Centraal Zorgportaal.

Voor meer informatie kun je natuurlijk even bellen (0511 449 107).

Vul je gegevens hieronder in of bel ons op 0511 449 107.


Ik wil een gesprek over de Training-Life.


Mijn gegevens zijn:


En dan…

Training Life

Na de afronding van de beide delen van Training Life kun je toetreden tot de Beroepsopleiding Life-Coach.
Deze Opleiding leidt op tot Life-Coach gebaseerd op nieuwste inzichten van de huidige Integrale Psychologie. Aan het eind van de Opleiding Life-Coach kun je de juiste coaching toepassen en een je (nieuwe?) beroep werken om anderen te helpen. Dit kan leiden naar een eigen praktijk als hoofd- of bijbaan.

Heb je eerst genoeg aan de beide delen van Training Life? Wil je eerst je groei de gelegenheid geven in je eigen leven meer vorm te geven? Dan blijft de afsluiting van deze tweede training altijd een basis waarop je ten allen tijde jezelf kan aanmelden voor het vervolg van de Beroepsopleiding Life-Coach.

[/vc_row]