Over ons

Met wie heb je te doen bij CorCaroli.Life?
In de tabbladen vertellen we je meer over ons team.

Al 30 jaar is de coaching For A Better Life!  erg populair geweest.
Vakkundige Life-Coaches helpen je een passende weg in te slaan.  Een werkwijze waarin je je eigen weg kan vinden, je talenten ontwikkelen en lastige handicaps en weerstanden op te lossen.

Centraal in onze groep medewerkers staan personen die met hart en ziel werken om anderen ook verder te helpen. Waarom? Omdat ze het allemaal ook moeilijk gehad hebben. Daar ontstond hun motivatie en besloten ze zich op te laten leiden. Meer over hen lezen? Klik op het tabblad met de naam.

Over ons: Sita (manager en coach)

In 2013 ben ik begonnen als websitebeheerder en online marketeer bij CorCaroli.Life. Net van de universiteit en knap tevreden met mezelf. Ik had immers alles voor elkaar…

Steeds vaker ontdekte ik dat ik dingen deed vanuit de gedachte ‘het hoort nou eenmaal zo’, en er niet blij van werd. Maar wie ben ik dan?! Is dat wat ik denk en doe wel echt wat ik wil?
Op dat moment ben ik begonnen met de training Life. Ik ontdekte dat ik bepaalde patronen als ‘overlevingsmechanisme’, ontwikkeld had maar dat ik mijn werkelijke passie en plezier verdwenen. Wat een schok, maar wat een verademing! Het kon dus anders…

En nu

Mijn leven is enorm verrijkt. Mijn rationeel geschoolde brein is nu in evenwicht met mijn intuïtieve kant. Vooral wanneer ik beide kanten kan inzetten geniet ik volop! Nu ben ik binnen CorCaroli.Life trainer/coach en mentor. Ik kan nu mijn eigen ervaringen delen met anderen en hun transformaties mee maken..

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Marianne (gastvrouw en klantencontact)

Ik ben Marianne en ben naast inmiddels mede-eigenaar in het bedrijf Corcaroli.Life, ook de contactpersoon. Dit geldt ook voor de andere bedrijfsonderdelen;  de B&B het Farm-house, Het Bezinningshotel en onze Bungalowverhuur voor retraites etc. Ik ben dol op wintersporten en loop graag met de hond.

Ik heb zelf ook in een enorme crisis gezeten, waar ik stapje voor stapje ben uitgekomen. Mijn jeugd was bijzonder traumatisch en zo in de loop van 35 jaar, ben ik met Wilma in contact gekomen. Herstel was niet gemakkelijk maar zóó de moeite waard geweest. Ik heb geleerd te leven vanuit passie en de donkere dagen liggen ver achter mij. Daarover vertel ik graag meer. Ik doe dat om ieder te laten zien dat het altijd mogelijk is je te trainen om het beste uit je leven te halen en ben elke dag met plezier bezig. Ik verbind me graag met mensen en stel er een eer in om onze gasten en klanten het beste te bieden en het hen naar de zin te maken.

Zelfredzame zorg

De psychologie van Spiritualiteit en Zelfkennis, geest en lichaam, zijn voor mij de basis en de belangrijkste factor in mijn bestaan. Ze blijven groei-uitdagingen en verrijken mijn leven dagelijks.
Van nature ben ik een vechter en geef niet snel iets op. Het is mijn valkuil als ik mijn grens daarin wel eens vergeet, maar het is ook bij juist gebruik een kwaliteit om niet op te geven. Nu helpt het mij. Vroeger gebruikte ik dit om me te beveiligen door ieder op afstand te houden. Het maakte me eenzaam en ongelukkig.

Binnen CorCaroli.Life krijg je mij meestal als eerste aan de telefoon. Uiteindelijk wens ik ieder de kennis van CorCaroli.Life toe, omdat dit je leven voorgoed zal veranderen en je voorziet van heel belangrijke kennis, inzichten en ervaringen.

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Wilma (oprichter en inspirator)

Rond 1980 stortte mijn wereld in.

Er was nauwelijks een ego over. Mijn behoefte aan veiligheid en het perspectief was zo groot geworden zodat mijn toekomstbeeld een groentetuin en een denkbeeldige koe werd. Het beeld van zelfvoorzienend leven. Ook deze laatste strohalm was een illusie en deze brak af, toen de kerncentrale in Chernovyl ontplofte en er onzekerheid was over besmetting van onze landbouwproducten. Mijn tuin, de aarde, mijn laatste houvast de planeet waarop ik woonde, bleek ook niet betrouwbaar. Wat nu… Ik besefte dat er niets anders over bleef dan ikzelf. Ikzelf, de kern, was tijdloos en als enige plek betrouwbaar. Ik besefte: Nu gaat het om MIJ!

De omslag

Op dat moment kwam de spirituele psychologie in mijn leven. In 1985 beëindigde ik mijn studie Integrale psychologie en vanuit deze visie ontstonden nieuwe  perspectieven. Ik begon een praktijk aan huis.

Een veelzijdig Opleidingsinstituut en hulpverleningscentrum CorCaroli.Life, is hulp voor zowel particulieren als ondernemingen. Er is een weg om geluk en economische groei te verbinden. Aandacht aan de zingeving van het bestaan, ontwikkelt altijd kwaliteiten en talenten. Geluk en levenslust zijn de gevolgen. Het is voor mij de zingeving geworden om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Om samen een perspectief naar een wereld te ontwikkelen waar hart en verstand samenwerken en welvaart en welzijn elkaar ontmoeten. Mijn zingeving is geboren uit mijn crisis. Zo is het veel mensen vergaan en zullen er nog veel volgen.

De crisis als kans is een bekende Chinese uitdrukking. men kent geen twee woorden maar slechts eentje met beide betekenissen.

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Chantal (vrijwilliger PR)

In juni 2016 kreeg ik een burn out. Een vermoeide, zware en emotionele periode. Na een half jaar was ik weer aan het reïntegreren op mijn werkplek. Een half jaar later kreeg ik een terugval en kwam ik in het Bezinningshotel bij CorCaroli.Life terecht. Een heel intensief coachingstraject waar ik veel heb geleerd! Ik kreeg veel inzichten over wie ik daadwerkelijk ben en dat mijn antwoorden op de vragen, die ik mijn hele leven al had, uit mijn verleden kwamen. Dat gaf mij veel duidelijkheid. De puzzelstukjes vielen in elkaar!

Tijdens mijn herstel ben ik vrijwilliger bij CorCaroli.Life. Zo kan ik erachter komen wie ik ben, wat ik zelf wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Ik word hierin goed gecoacht. Ik ben nu bezig met de PR. Ik wil heel graag dat de coaching methode van CorCaroli.Life onder de aandacht wordt gebracht bij mensen. Ik weet wat het mij heeft gebracht, dat het helpt en dit wil ik overbrengen op andere mensen. Er zijn veel mensen die op zoek zijn maar wie ze daadwerkelijk zijn en wat ze uiteindelijk willen. Voor mij heel herkenbaar. Ik wil hun bereiken zodat zij er ook achter kunnen komen wie ze zijn en wat ze graag zelf willen doen!

Tijdens de Training Life is dezelfde coachingsmethode van kracht. Ik ben er van overtuigd dat iedereen die de coaching of training bij CorCaroli.Life volgt erachter komt wie hij/zij daadwerkelijk is! Dat is toch geweldig