Over ons

Met wie heb je te doen bij CorCaroli.Life?
In de tabbladen vertellen we je meer over ons team.

Al 30 jaar is de coaching For A Better Life!  erg populair geweest.
Vakkundige Life-Coaches helpen je een passende weg in te slaan.  Een werkwijze waarin je je eigen weg kan vinden, je talenten ontwikkelen en lastige handicaps en weerstanden op te lossen.

Centraal in onze groep medewerkers staan personen die met hart en ziel werken om anderen ook verder te helpen. Waarom? Omdat ze het allemaal ook moeilijk gehad hebben. Daar ontstond hun motivatie en besloten ze zich op te laten leiden. Meer over hen lezen? Klik op het tabblad met de naam.

Over ons: Sita (manager en coach)

Samen met de andere coaches binnen CorCaroli.Life vormen wij een hecht team. We werken allemaal vanuit dezelfde overtuiging: “Je weet maar nooit…”. Dit biedt een opening in gedachten en ruimte voor jezelf om te kijken naar je perspectief in de breedste zin.

Dit drijft mij als coach, omdat ik weet dat er altijd en voor iedereen een perspectief is. Ik weet ook dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. Daarom help ik mensen graag in hun zoektocht. Hierbij vertrouw ik op de kennis die ik al jarenlang heb opgedaan, maar nog meer vertrouw ik op mezelf.

Het inspireert mij wanneer ik zie dat mensen hun passie ontdekken en beleven dat er meer is dan wat ze tot nu toe altijd gedaan hebben. Blokkades die vroeger ontstaan zijn omdat ze op de moment nodig waren, worden afgeschaft. Wat geen nut meer heeft kun je weg doen. Wanneer jij ontdekt waar het voor jou om draait, zal je je vrijer voelen en gedragen. Dit heeft ook zijn weerslag op je omgeving.

Ik ben er van overtuigd dat hoe meer mensen dit pad voor zichzelf inslaan, hoe meer effect het heeft voor henzelf, maar ook voor anderen. Daarom houd ik, naast 1-op-1 coaching, ook enorm van coaching met een groep. Het groepsbewustzijn
brengt je zo veel meer dan dat je je kunt voorstellen. Door elkaar te helpen, help je uiteindelijk jezelf. De energie van de groep biedt ruimte aan meer gedachten en perspectieven.

Ontdek niet alleen wát je kan doen om een verandering te starten, maar ook hóe je dat kan doen.

Mijn geschiedenis

In 2013 ben ik begonnen als websitebeheerder en online marketeer bij CorCaroli.Life. Net van de universiteit en knap tevreden met mezelf. Ik had immers alles voor elkaar…

Steeds vaker ontdekte ik dat ik dingen deed vanuit de gedachte ‘het hoort nou eenmaal zo’, en er niet blij van werd. Maar wie ben ik dan?! Is dat wat ik denk en doe wel echt wat ik wil?
Op dat moment ben ik begonnen met de training Life. Ik ontdekte dat ik bepaalde patronen als ‘overlevingsmechanisme’, ontwikkeld had maar dat ik mijn werkelijke passie en plezier verdwenen. Wat een schok, maar wat een verademing! Het kon dus anders…

Mijn leven is enorm verrijkt. Mijn rationeel geschoolde brein is nu in evenwicht met mijn intuïtieve kant. Vooral wanneer ik beide kanten kan inzetten geniet ik volop! Nu ben ik binnen CorCaroli.Life trainer/coach en mentor. Ik kan nu mijn eigen ervaringen delen met anderen en hun transformaties mee maken..

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Marianne (gastvrouw en klantencontact)

Ik ben Marianne en ben naast inmiddels mede-eigenaar in het bedrijf Corcaroli.Life, ook de contactpersoon. Dit geldt ook voor de andere bedrijfsonderdelen;  de B&B het Farm-house, Het Bezinningshotel en onze Bungalowverhuur voor retraites etc. Ik ben dol op wintersporten en loop graag met de hond.

Ik heb zelf ook in een enorme crisis gezeten, waar ik stapje voor stapje ben uitgekomen. Mijn jeugd was bijzonder traumatisch en zo in de loop van 35 jaar, ben ik met Wilma in contact gekomen. Herstel was niet gemakkelijk maar zóó de moeite waard geweest. Ik heb geleerd te leven vanuit passie en de donkere dagen liggen ver achter mij. Daarover vertel ik graag meer. Ik doe dat om ieder te laten zien dat het altijd mogelijk is je te trainen om het beste uit je leven te halen en ben elke dag met plezier bezig. Ik verbind me graag met mensen en stel er een eer in om onze gasten en klanten het beste te bieden en het hen naar de zin te maken.

Zelfredzame zorg

De psychologie van Spiritualiteit en Zelfkennis, geest en lichaam, zijn voor mij de basis en de belangrijkste factor in mijn bestaan. Ze blijven groei-uitdagingen en verrijken mijn leven dagelijks.
Van nature ben ik een vechter en geef niet snel iets op. Het is mijn valkuil als ik mijn grens daarin wel eens vergeet, maar het is ook bij juist gebruik een kwaliteit om niet op te geven. Nu helpt het mij. Vroeger gebruikte ik dit om me te beveiligen door ieder op afstand te houden. Het maakte me eenzaam en ongelukkig.

Binnen CorCaroli.Life krijg je mij meestal als eerste aan de telefoon. Uiteindelijk wens ik ieder de kennis van CorCaroli.Life toe, omdat dit je leven voorgoed zal veranderen en je voorziet van heel belangrijke kennis, inzichten en ervaringen.

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Wilma (oprichter en inspirator)

Ik heb een aantal eigenschappen die ik belangrijk vind om vorm te geven in mijn leven.  Eigenzinnigheid en  vrijheid waren mijn drijfveren.  Na een periode van een jaar, gevangen te zijn in een baan die ik niet wilde, besloot ik zelfstandige te worden. Na een mid-life crisis ontdekte wat ik de moeite waard vond en dat was: Anderen helpen op eigen benen te staan.

Wat me inspireert om uit dit werk geluk en levensvreugde te halen, is gewoon het resultaat anderen te helpen hun eigen pad en zingeving te vinden.  Ik was mijn eigen voorbeeld.

Mijn kwaliteiten zijn:  Een sterke intuïtieve ontwikkeling. Deze is ontstaan door mijzelf steeds de ruimte te geven, te doen wat ik vond wat belangrijk was in mijn leven.  Verder niet zoveel. Ik voegde aan deze eigenschap kennis toe en de rest leerde ik al doende. Werken met groepen bleek later ook een goede manier te zijn.

Uiteindelijk blijkt dat ik levens-bagage meegeef.  Ieder bepaalt zelf hoe hij dit toepast in zijn eigen leven. Hoe je dit kan doen en de keuzes kan maken die je dichterbij je persoonlijke spirituele bestemming brengen,  ligt aan je eigen motivatie en doorzettingsvermogen.

Ik werk het liefst met individuen en groepen.  Vooral groepen beteken veel meer dan het op het eerste gezicht lijkt. De energie die ontstaat in een groep van mensen, is een heel bijzondere situatie, waarvan men nog vaak niet weet, wat daar mogelijk is aan groei en ontwikkeling van bewustzijn en vaardigheden.

Mijn geschiedenis

Rond 1980 stortte mijn wereld in.

Er was nauwelijks een ego over. Mijn behoefte aan veiligheid en het perspectief was zo groot geworden zodat mijn toekomstbeeld een groentetuin en een denkbeeldige koe werd. Het beeld van zelfvoorzienend leven. Ook deze laatste strohalm was een illusie en deze brak af, toen de kerncentrale in Chernovyl ontplofte en er onzekerheid was over besmetting van onze landbouwproducten. Mijn tuin, de aarde, mijn laatste houvast de planeet waarop ik woonde, bleek ook niet betrouwbaar. Wat nu… Ik besefte dat er niets anders over bleef dan ikzelf. Ikzelf, de kern, was tijdloos en als enige plek betrouwbaar. Ik besefte: Nu gaat het om MIJ!

Op dat moment kwam de spirituele psychologie in mijn leven. In 1985 beëindigde ik mijn studie Integrale psychologie en vanuit deze visie ontstonden nieuwe  perspectieven. Ik begon een praktijk aan huis.

Een veelzijdig Opleidingsinstituut en hulpverleningscentrum CorCaroli.Life, is hulp voor zowel particulieren als ondernemingen. Er is een weg om geluk en economische groei te verbinden. Aandacht aan de zingeving van het bestaan, ontwikkelt altijd kwaliteiten en talenten. Geluk en levenslust zijn de gevolgen. Het is voor mij de zingeving geworden om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Om samen een perspectief naar een wereld te ontwikkelen waar hart en verstand samenwerken en welvaart en welzijn elkaar ontmoeten. Mijn zingeving is geboren uit mijn crisis. Zo is het veel mensen vergaan en zullen er nog veel volgen.

De crisis als kans is een bekende Chinese uitdrukking. men kent geen twee woorden maar slechts eentje met beide betekenissen.

Mocht je me rechtstreeks willen mailen, voel je vrij.

Over ons: Chantal (spreker en coach)

“Er zijn veel mensen die op zoek zijn maar wie ze zijn en wat ze uiteindelijk willen. Ik heb mijn pad gevonden en leer het jullie graag!”

Ik weet wat CorCaroli.Life mij heeft gebracht en weet dat het ook jou kan helpen. Ben jij op zoek naar wie je daadwerkelijk bent? Naar wat je wilt met je leven? Mis je je zingeving? Ik ben er van overtuigd dat iedereen die de coaching of training bij CorCaroli.Life volgt erachter komt wie hij/zij daadwerkelijk is! Dat is toch geweldig!