1-op-1 coaching

Staat jouw levensbalans nog niet onder druk? Gelukkig voor je! Je bent een uitzondering… Voorkom dat het zover komt!

Herken je een gevoel van onrust? Van vermoeidheid? Maak je je zorgen, maar zie je zelf niet direct de oplossing? Soms heb je iemand nodig om het ontbrekende puzzelstukje te kunnen vinden. Weet dan dat wij voor je klaar staan met 1-op-1 coaching.

“De veranderende maatschappij vergt een kanteling in ons denken. Het in eigen kracht gaan staan is geen vanzelfsprekendheid. Deze tijd vraag een verschuiving van leiden naar begeleiden. Je antwoorden zijn dichterbij dan je denkt.” ~ Marjon (36)

Kom gerust eens voor een kop koffie of thee om je probleem of vraag eerst maar eens te bespreken. Samen kunnen we dan onderzoeken of een aantal individuele coachingsgesprekken zinvol zijn. Wanneer dat zo blijkt te zijn kunnen we voor jou op maat afspraken maken. De ene persoon is immers gebaat bij wekelijkse gesprekken, terwijl een ander juist liever coaching op afroep wil.

“CorCaroli geeft mij een veilige omgeving met lieve mensen waar ik de afgelopen jaren ben gegroeid. Ik ben wakkerder geworden en mij bewuster van mijzelf.” ~ Marieke (24)

Het is heel heilzaam om even afstand te nemen van de drukte in de prachtige omgeving van de ongerepte natuur in Friesland. Daarom is het ook mogelijk om naast de coaching te verblijven in een kamer of bungalow van het Farm-house. Ontspannen en genieten aan het water van de pingo of in de schaduw van de centrale kastanjeboom.

“Ik was onder de indruk van de mooie plek in het Friese landschap, waar rust van uit gaat, waar veel natuur te beleven is en waar het nog écht stil is. Het welkom was hartverwarmend.” ~ Sandra (29)

Bel 0511 449 107 of mail Marianne voor meer informatie of om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen.
De reguliere vergoeding voor de coaching is € 65. per gesprek (incl. BTW).